magneter-bot för diabetiska foten smärta

Nyligen en New York-baserade neurolog rapporterade att magneter kan avsevärt minska mul smärta orsakad av diabetes. Detta är verkligen goda nyheter för miljoner drabbade i diabetes som har problem med foten smärta. Användandet av magneter i mul smärta har alltid varit kontroversiell och det var en mycket omdebatterad fråga i en av de första vetenskapliga medicinska studier.

Nyligen en studie utfördes på 24 patienter och resultatet var positivt. Men mer klinisk forskning behövs för att införa det fullt för behandling. Magneten Behandlingen bygger på att ge korrekta magnet användas för det ändamål och behandling är begränsad till vissa specifika typer av smärta.

Vissa medicinska experter hänvisa det som verkligt genombrott i behandling för diabetiker smärta av foten, men spänningen var faktiskt given på mer forskning. I århundraden magneter används för att behandla olika åkommor, såsom brutna ben i hästar, ta bort mjäll genom magnetisk kammen till nyare behandlingar för att minska smärta i handleden av människor som har framknä syndrom.

Dr Carlos Vallbona från Baylor College of Medicine Houston behandlades en gång hans knä med låg intensitet magneten och den tillhörande smärta i foten togs bort i några minuter. Efter att han genomförde testet på patienter med post polio syndrom smärta. Två grupper gjordes, tillämpades en med bluff magneter och andra små magneter. De patienter med verkliga magneter rapporteras minst 50 procent minskning av smärta medan andra gruppen rapporterade endast 10 procent.

Men enligt American Journal of Pain Management, har olika studier tidigare genomförts på effekten av magneter i behandling av mul smärta utan ljusa resultat.

Omfattande forskning pågår fortfarande fördelarna med magnet i helande fot. En sak är säker, om forskningsresultaten i positivt resultat, kommer många människor ha nytta av det. Det kan också bli helade genom olika andra behandlingar beroende på orsak och typ av smärta. Skoinlägg, fot ortoser, trampdynorna används alltmer för detta. Läkare ordinerar övningar för befrielse från den.