löften och bröstcancer förebyggande

En ring kan symbolisera många saker-engagemang, kärlek, hängivenhet-och en mycket viktig fråga för kvinnor: att hitta ett botemedel mot bröstcancer.

En ring kallas Promise Ring är nu symbolen för en internationell bröstcancer rörelsen lanserades av Susan G. Komen för boten.

Denna två-färg band är en bärbar påminnelse uppmuntra nya aktivister bröstcancer att åta sig att bota. Finns som set (två för $ 5), är Promise Ring tillgängliga på www.25komen.org och är en meningsfull gåva för de viktigaste kvinnorna i våra liv.

Den Promise Ring representerar obruten löftet mellan Susan G. Komen för Cure grundare, Nancy G. Brinker, och hennes syster, som dog av bröstcancer vid 36. Brinker lovade hennes syster, Susan G. Komen, att hon skulle göra allt i sin makt för att avsluta bröstcancer evigt.

För tjugofem år sedan, började Brinker kraftfulla löfte till sin syster den globala rörelsen bröstcancer. Idag är organisationen den största och mest progressiva gräsrotsnivå nätverk av överlevande och aktivister som kämpar för att avsluta den förödande sjukdomen. Komen har förespråkat outtröttligt, svarvning bröstcancer till en prioriterad hälsofråga för kvinnor, forskare, vårdpersonal och politiker. Organisationen har spelat en avgörande roll i varje stort framsteg i bröstcancer rörelsen, och i dag, har investerat nära 1 miljard dollar i sak, är Komen den största finansiären av bröstcancer bakom den amerikanska regeringen. Nyligen meddelade den organisation som det syftar till att investera ytterligare $ 1 miljard 2017.

På grund av Komen arbete med att fastställa betydelsen av tidig upptäckt i att hitta och behandla bröstcancer, nästan 75 procent av kvinnor över 40 år får nu regelbunden screening mammografi, jämfört med bara 30 procent 1982.