liv efter hjärtat attack_

En granne till mig var hemma efter en massiv hjärtattack, orsakad av en mycket stor, ond blodpropp. Enligt vad hon förstod från hennes kardiolog, var en mycket stor del av hennes hjärta irreversibelt skadad, och hennes liv skulle ha en förändring för gott. Ingen mer rökning. Inget mer rött kött och skaldjur som krabba, hummer, räkor och ostron, eftersom de innehåller för mycket dåliga kolesterolet. Alla de saker som hon gillade togs bort. Men hon inte riktigt bryr sig, hon var alltför upptagen leende.

Hon var bara 33 år gammal och medgav att det kunde ha varit värre. Erinrar tillbaka på sin livsstil, hur hon arbetade och hur hon åt. Tänk om detta hjärtinfarkt inträffade när hon var 40, 53 eller ännu äldre? Hon kunde då mindre lämplig eller feta på grund av fler cigaretter eller mer rostbiff ätit, och hon kunde ha varit död. Trots att hon kände sig trött, svag och lite förvirrad men hon hade turen att vara vid liv.

Hon medgav att hon hade en konstig känsla när hon hör vissa människor talar om hur de vill sluta röka, eller gå ner i vikt, hon har lust att luta sig framåt och rekommenderar att de bör ha en mild hjärtattack. “Bara en teensy liten en, du vet, bara för att rensa systemet”. Evangelisation kan vara en underbar sak, men det är positivt skrämmande när det är som felplacerad. Lyckligtvis har ingenting av detta slag någonsin hänt.

Hon är övertygad om att hennes hjärtinfarkt var en varning, en allvarlig, välförtjänt spark i baken för att vara en oansvarig, nikotin-andas, fett-ätande, nöt-sluka, motion-hata, dator-kramas förlorare. Hon är mycket mycket skatter den andra chans hon hade. Hon kallar detta sitt andra liv och hon kommer att leva det väl.

Men hon förstår att hennes reinkarnation inte kommer att bli lätt. Hon måste glömma vad hon brukade göra tidigare: röka en cigarett efter en stor friterad, soft-shell krabba eller andra liknande kolesterol-rika middagar följt av krämiga desserter. Men sedan, figurer hon att hon hade ätit några av de rikaste maten i världen och hon betala dyrt för det i värsta möjliga sätt. Det är bra att hon kan prova en annan livsstil från och med nu. Känn dig inte upprörd eller nedstämd om du kunde äta underbara saker som hon äter nu, även med en diet som begränsas som hennes. Med tanke på vad hon hade upplevt och vad hon hade lidit, bör du ler också och känner sig nöjd med dieten du har just nu.

Tidigare hjärtkirurg avslöjar … Hur man kan förebygga och till och med vända hjärtsjukdom – utan läkemedel eller kirurgi. Läs mer om Dr Robert bekännelse till: http://www.howtopreventheartdisease.com/dr-robert.html