en titt på tumörer i bröstcancer

Breast sarkom är inte en dyster verksamhet, det omfattar diverse typer beroende på deras avsnitt av förekomst och aktivitet. förstå alla typer är avgörande för att förebygga, och även under din talan, så att du vet hur man tar bra kontakter och vårda av manuellt.

Bröst gissla dessutom kan öka till andra delar av kroppen än sin roman ställning, eller förblir begränsade där. Beroende på detta, finns det två huvudsakliga typer av bröst tillväxt. In situ eller icke-smygande bröst melanom är när pesten inte räckvidden ut. Duktal cancer in situ är den mest gemensam In Situ bröst hot. Mjölkgångarna i bröstet börjar utveckla tillväxtföretag celler som inte metastasera eller sprida ut, och denna klass av sjukdomen kallas duktal cancer in situ. Mastektomi princip botar DCIS, och ibland är all behandling som är viktigt.

Plague kännetecknas invasiv bröstcancer sprider sig kroppsdelar än den plats där kräfta ursprung. Dessa celler skriver generellt lymfkärlen och blodkärl och resa till andra delar av kroppen, där de får elaka tumörer. De två mest kommunala invasiva bröst melanom typer är Invasiv duktal cancer, som också är den vanligaste bröst pesten fånga, och, Invasive lobulär cancer.

Invasiv duktal cancer, eller IDC, har sitt ursprung i bröstet kanaler, sätesbjudning genom röret foder, sprider sig till bröstet snusnäsduk och kan metastasera spridas därifrån. IDC är den mest ömsesidigt formen av brösttumör, som står för nästan 70 och 80 av de hundra gissel resväskor. Invasiv lobulär cancer börjar utvecklas i lobules av bröstet som avger mjölk, och sedan kommer ut av det och sprider sig till andra delar. I stället för en klumpbildning, finns det förtjockning av bröstet, i allmänhet, när en någon utvecklar Invasive lobulär cancer.

Alla former av bröst tumör inte har sitt ursprung i kanaler eller lober. Bröstvävnader, läderartade bindväv, blodkärl och lymfkärl kan också vara den ursprungliga platsen för bröst ont. Det är också genomförbart att gisslet inte startar i bröstet, men sprider sig till bröstet från sjukdomen celler av en annan tumör. Men ovanligt i dessa typer är, är det alltid bra att lära. Inflammatorisk bröstcancer tumören, Pagets sjukdom i bröst, metaplastisk bröst gissel, angiosarkom, osteosarkom och adenoid cystisk cancer är några ovanliga typer av bröstcancer hot.

Här är varför det är viktigt att du ens vet om de ovanligare typer bröst melanom: Inflammatoriska bröst pest, dock ovanligt, utvecklar mycket raskt, och, inom mycket existens, kan nå en mycket komplicerad att utföra, med den tid du söker checkup vägledning, det kan vara för förfallna till fullo åtgärd du.

Invasive bröstcancer är vanligtvis graderas efter fasaden av bröst näsduk jämfört med en typisk bröstvävnad. Kvaliteter har tre nivåer, från godtagbar till otäckaste, progressivt. Betygssättning hjälper bestämma behandlingar nödvändiga och brådskande som de är nödvändiga. Grad I innebär att cellerna fortfarande har lite normalitet, Grade III: celler fungerar onormalt och är fysiologiskt försämras.

Som ni kan se, kan medveten om alla typer av cancer hjälper dig att känna igen symptomen tidigt och ge dig råd om hur du gör din healing mer operativ, tillsammans med generösa dig personlig lärdom och information om din behandling.