Colorados bikems 2008 paysimplers inte bara donera, participate_ vi

Förra helgen gick sex av våra egna PaySimplers uppskattningsvis 3.000 cyklister i den 23: e årliga Great-West Life Bike MS, Colorado Ride 2008. Varje ryttare har lovat att höja minst $ 300,00 för orsaken, men de flesta går utöver det beloppet. Team PaySimple, bestående av sammanlagt nästan 50 vänner och familjemedlemmar, tog tillsammans över $ 35.000!

Resan omfattade 150 miles under två dagar. Från 28 juni cyklade Cyklister 75 miles från Front Range Community College i Westminster, CO till Ft. Collins, CO och återvände till högskolan följande dag. Jag bad våra deltagare att dela sina tankar om den erfarenhet eller några inspirerande ögonblick som de hade under 2-dagars tävling …

Elissa Beckman, Empowerment Director – “Med nästan 50 ryttare på vårt team, tenderade folk att lägga märke till oss och kommentera våra tröjor Det gjorde för ett bra samtalsämne när folk ber,.” Vad är PaySimple “Jag måste säga, jag?. trodde aldrig jag skulle samtala med främlingar om elektronisk betalningshantering under klättring genom bergen i Colorado. ”

“Unik upplevelse? Tja, kanske jag är den enda personen i loppet som gjorde det hela 150 miles utan spill, bara att äta det som jag kommit till min medalj målgång. Men jag är ändå så glad att jag deltog ! ”

Wesley Cropp (till höger), Account Executive – “Beundran var en konstant känsla under loppet av två-dagars tävling, var jag i förundran över den fysiska förmågan hos erfarna ryttare och egensinnig natur av dem som kämpade med kursen. sista kvartal mil var klädda med supportrar och familjemedlemmar, viftar med flaggor och hålla ut medaljer. Med den typen av stöd, där jag en gång kände sig trött jag sedan kände mig som jag skulle kunna göra det 20 fler miles. Det är vad det handlar om. ”

Chris Kämpfe (till vänster), Marketing Analyst -.. “Upplevelsen av ridning med laget var lysande Varje tur var en ny upplevelse, ett ständigt föränderligt landskap Och när du kom upp på en kulle, det är inspirerande att ha en stark, stödjande laget att klättra den med. Det är verkligen inte ont att alla såg fantastisk ut i sin spandex heller. Just sayin ‘… ”

Jeremy Segale, VP of Operations – “Energin i helgen var fantastisk, över 3000 åkare förenar tillsammans för att trampa mot MS Jag var stolt över att rida för Team PaySimple, den 7: e största laget Det är fantastiskt att vara en del av en organisation som stödjer.. medverkan i en sådan värdig sak. ”

Jeff Gardner, VD – “Detta är mitt fjärde år som gör denna händelse och jag är ständigt förvånad över det stöd som ges av volontärer i denna händelse, varav många kämpar MS Det är en enorm uppgift att stödja ryttare på alla nivåer över sådant. en lång sträcka och MS Society gör ett fantastiskt jobb. ”

“Min mest inspirerande ögonblick kom från ett kort tal vid middagen på lördag kväll med en av våra medarbetare som har tre familjemedlemmar med MS. Det var en känslosam stund för Jamey och hans passion för att hitta ett botemedel är mycket personlig och smittsam.”

Med 82 cent av varje dollar som tas upp kommer till orsaken, höjde BikeMS uppskattningsvis $ 2.600.000 i år. Och medan turnén är en rolig och team-orienterad sätt att samla in pengar för National Multiple Sclerosis Society, den skapar också medvetenheten för orsaken och ger hopp till 400.000 amerikaner lever med MS varje dag.

Så rekrytera några arbetskamrater, vänner och familjemedlemmar, och få ditt team tillsammans! Det finns WalkMS och BikeMS händelser i ditt område, och ett oändligt antal värdiga orsaker att ditt företag kan engagera sig i – och du kan ta det från våra egna deltagare, att vara inblandade är mycket mer givande än att bara skicka in en check .