upptäcka hur man kan sänka blodtrycket

I genomsnitt en vuxen har cirka 5-6 liter blod som strömmar genom deras kroppar transporterats av artärer, vener och kapillärer. Det pumpas runt i kroppen genom hjärtat och levererar syre och andra viktiga näringsämnen, mineraler och vitaminer till alla delar av kroppen, inklusive lungor, njurar, hjärta, hjärna och ögon. Denna åtgärd skapar viktiga blodtryck, men som de flesta kommer att inse, om blodtrycket är förhöjt det kan bli livshotande, så, vad ska en person som vet om hur man kan sänka blodtrycket och därmed förhindra eventuella medicinska problem uppstår?

Ett av de enklaste och mest väldokumenterade sätt att minska blodtryck är genom den förnuftiga tillämpning av motion.

En av orsakerna till det ökande antalet personer som diagnostiseras med högt blodtryck är att vi bor långt mer stillasittande liv än ens 20 år sedan. Detta har lett till en ökning av antalet människor som är överviktiga och har bidragit till det ökande antalet kardiovaskulära hälsoproblem vi ser i de flesta industrialiserade länder.

Det fina med träning, samt bidra till att minska i vikt (en annan riskfaktor för högt blodtryck), dämpar också aptiten. Motion hjälper också till att stimulera ett ämne som vår kropp producerar kallas kväveoxid som skyddar artären foder.

Som en person tränar de uppmuntrar hjärtat att pumpa mer blod genom våra artärer, kapillärer och vener. Då, som blodet skjuter sin väg längs blodkärlen detta i vrid krafter endotelcellerna att producera mer kväveoxid och så cykeln upprepas.

Göra ändringar i kosten har visat sig leda till en markant minskning av blodtryck nivåer. Med några studier som visar en förändring av kosten kan även ha samma effekt som att ta vissa mediciner blodtryck, och naturligtvis de förändringar, om den upprätthålls, innebär att de kan lägga livslånga fördelar hypertoni förebyggande.

Fortsätt läsa för att upptäcka naturliga metoder för att lindra högt blodtryck och registrera dig för vårt nyhetsbrev.

Några av de kostförändringar som gör skillnad är:

Ett. Minska intaget av natrium. Natrium hjälper till att reglera vätska i kroppen och tyvärr ett överskjutande belopp kan leda till vattenretention, vilket resulterar i en ökad volym av blod och därmed mer blodtrycket att hjärtat måste arbeta hårdare för att pumpa den ökade volymen runt kroppen. Så begränsa natrium / salt från kosten, eller eliminera det helt och hållet.

Om du kan, undvik att använda färdigförpackade och förädlade livsmedel eftersom dessa kan innehålla höga halter av natrium i dem eftersom det hjälper till att bevara livsmedel och ger smak.

2. Öka mängden fiber i kosten. Det bästa sättet att göra detta är genom att öka mängden av frukt och grönsaker ätit. Frukt och grönsaker innehåller också näringsämnen som kalium, magnesium och kalcium vilka studier har funnit att personer med högt blodtryck är ofta bristfällig i.

Det finns andra naturliga metoder för att lindra högt blodtryck, inklusive ändringar av vissa levnadsvanor, införandet av specifika kosttillskott och livsmedel i kosten, och minska ångest och stress, men dessa kommer att behandlas i kommande artiklar.

Det finns några hemligheter som måste läras att sänka blodtrycket, däremot, har en fast naturlig inriktning planen och med hjälp av din läkare, finns det all anledning att förvänta sig nivåerna blodtrycket att återgå till det normala, spärra eventuella medicinska tillstånd personen kan ha.