TIENS produkter kan ibland förbättra högt blodtryck eller blod puls

Blodtrycket kan vara den mängd kraft som utövas via blodomloppet cirkulationen om väggarna blodomloppet fartyg och utgör ett enda av de stora grundläggande tecknen på människans hela kroppen. Den stress som orsakas av blodflödet sänks ner i blodet strömmar genom artärer, vener, arterioler och kapillärer. Ordet blodet stressen hänvisar vanligen till trycket i artärerna. Arteriell spänning mäts vanligen genom en blodtrycksmätare. Syftet med anordningen är för mätning av blodtryck genom att erhålla kvicksilverpelaren höjd för att visa trycket som produceras av blodcirkulationen.

När din stress går högre än 140/90, som är en påfrestning om hjärtat som åstadkommer denna knytnävsstora organ att arbeta hårdare. Kardiovaskulär sjukdom kan vara den utlösande faktorn för döden i 1 från varje tre amerikaner. Det är viktigt att upprätthålla trycket på eller under normen för korrekt center funktioner med så liten belastning på hjärtat som möjligt. Flera saker kan orsaka din blodomloppet stress öka till ohälsosamma nivåer. Var medveten om hur man kan minska er stress.

Om ditt kolesterol är högre, är dina vener blir kantad med fet rest som kallas plack som skapar dem nedskalade i diameter. Trycket stiger eftersom hjärtat försöker driva blodet via den mindre öppningen. Din center arbetar dubbelt så hårt som det borde vara. Din läkare kan hjälpa dig att inse nyttan av en hälsosam kost som hjälper att bli av med plack.

Forskning har också visat att det finns en significate chans för människor som bor i glesbygd att fånga sjukdomen på grund av den höga kvaliteten på luften.
Högre blodomloppet tryck ökar risken för åderförkalkning, en hårdnande med artärerna, som leder till hjärt-sjukdomar som center och stroke. “Våra resultat kan förklara varför människor som bor i mer förorenade områden är i en större fara för att uthärda och dör av dessa sjukdomar,” sade Dr Hoffman.

En aktuell studie genom Hypertoni Middle vid University of Chicago identifierat ett område i halsen som verkar för att kontrollera blodtrycket.

Nästan som att bläddra en switch, då denna region är manipulerad den möjliggör särskilda läkare med omfattande kompletterande utbildning för att ringa lägre blodomloppet trycket på några minuter – utan receptbelagda läkemedel.