styra din diabetes med en positiv attityd som verkligen fungerar

Rätt attityd är en av de mest vitala komponenter till livstids diabetes kontroll. Om det saknas eller om det är ostadigt, SAPS den energi och vilja som krävs för att hålla ditt blodsocker och vikt och andra diabetes friskfaktorer under kontroll dag in och dag ut. Den typiska “positiv” attityd predikade i dag är inte “rätt” attityd. Den behöver viss anpassning.

Populära “positiv attityd” experter tenderar att fokusera på försäljning och försäljningsteknik. Men vad de säger gäller normalt för en positiv attityd i varje område av livet. Generellt sett, skulle de få oss att blåsa upp vår attityd med positiva människor, positiva affirmationer, läsa positiva böcker och lyssna på positiva inspelningar. Vi borde ta oss vår läxa från sådana inspirationer som “Den lilla loket”. Du kan göra det om du tror att du kan.

Jag håller med om att elda upp dig själv med positiva affirmationer och arbetar beslutsamhet för att övervinna en svår hinder eller uppnå ett speciellt skrämmande uppgift. Jag har gjort det själv. Och det är bra för den lilla motorn att göra det upp och över kullen.

Det fungerar, men det är definitivt på kort sikt. Det kommer att bli fler kullar. Du måste göra det under nästa. Och nästa. Varje dag. Så du behöver för att hålla stoking upp dig själv, om och om igen, för att möta varje kulle och umbäranden som det kommer. Vid något tillfälle, men du kommer bara att tappa fart och din positiva attityd kommer inte att vara tillräckligt för att göra det uppför kullen.

Här är vad jag egentligen tycker om “du kan göra det om du tror att du kan” attityd. Det är önsketänkande och shamanism. De flesta av en så kallad positiv attityd är rök och ånga. Den saknar innehåll. Den saknar en solid grund. Det är därför du måste hålla underblåser det med dagliga positiva affirmationer. Utan konstant re-affirmationer finns det ingenting att det.

Vad är då rätt attityd? Först av allt, det är ett sinnestillstånd, inte en känsla. De flesta experter kommer att säga att. Men till skillnad från vad de säger, det är inte baserat på önsketänkande och positiva tal. Det är baserat på vem du egentligen är och vad du verkligen vill uppnå.

Som jag skrivit många gånger, måste du börja med dig själv, dina kärnvärden och prioriteringar. Detta är din säker och solid grund. Detta är vad du bygger och stå på för att få igenom vardagen och de tuffa tiderna. Det finns inget uppblåst, ytlig eller konstgjorda om det. Bygg din inställning på detta och du kommer att göra det över varje backe, varje dag.