naturliga botemedel för diabetes – viktig information för vuxna och barn

Diabetes är en sjukdom som orsakas av ett fel i de biologiska mekanismer för att reglera blodsockret, på grund av otillräcklig av produktionen av insulin (hormon som behövs för att omvandla socker, stärkelse och andra livsmedel till energi) av bukspottkörteln. Sjukdomen kännetecknas av en betydande ökning av blodsockret. Tre huvudsakliga typer av diabetes är typ 1-diabetes, typ 2-diabetes och graviditetsdiabetes

Typ 1-diabetes kännetecknas av en förlust av insulin produktion av speciella celler i bukspottkörteln (beta celler eller Langerhans celler. Orsakerna till denna förlust av insulinproduktionen är fortfarande okänd. Typ 1-diabetes kan påverka barn eller vuxna, men de flesta gånger, den startar mellan månaderna i livet och omkring 35 år. Organismen av en diabetespatient avvisar, genom bildning av antikroppar, celler som har förmåga att producera insulin. Symptomen är obehag och täta urinträngningar som kan leda till uttorkning och viktminskning. Typ 1-diabetes står för 10% av patienter med diabetes.

Typ 2-diabetes eller diabetes mellitus typ 2 är en form av diabetes som kännetecknas av höga nivåer av socker i blodet. Denna typ av diabetes resulterar från en brist på insulin sekretion och dess ineffektivitet för att hålla blodet socker inom en normal nivå. Typ 2-diabetes kan orsakas av genetiska faktorer eller ohälsosam livsstil, brist på motion, fetma, alkoholmissbruk och fettrik kost. Men orsakerna till diabetes i de allra flesta fallen har ännu inte någon logisk förklaring.

Graviditetsdiabetes mellitus är en typ av diabetes som förekommer hos gravida kvinnor. Ingen specifik orsak har identifierats, men det antas att under graviditeten, producerar kroppen hos modern hormoner för att stödja fostret när det växer. I vissa kvinnor, dessa hormoner arbetar mot sina kroppar, vilket gör dem mindre möjlighet att göra det insulin som behövs för att få energi från kroppens celler. Utan detta insulin, börjar nivån av socker i moderns blod att bygga upp, vilket kan göra skada för både moder och foster, om de lämnas obehandlade. Graviditetsdiabetes förekommer i nästan 7 procent av alla graviditeter. Till skillnad från typ 1 och typ 2 diabetes är graviditetsdiabetes ofta behandlingsbara.

Allmänna tecken på typ 1-diabetes, typ 2-diabetes och graviditetsdiabetes

Symptomen på diabetes kan ske på olika sätt: trötthet, koncentrationssvårigheter, dimsyn, intensiv törst, täta urinträngningar, omättlig hunger, viktminskning, muskelsvaghet. Några eller alla av dessa symptom är närvarande i patienter med diabetes tidigt i sjukdomsförloppet. Men vissa diabetiker har några symptom. Sjukdomen detekteras sedan i ett blodprov.

diabetes naturläkemedel

Naturläkemedel har använts i traditionell medicin i tusentals år för att stödja bukspottskörteln hälsa, det endokrina systemet och alla dess funktioner. På senare tid har forskningen bekräftat vikten av naturläkemedel i diabetesbehandling. Det finns nu många publicerade kliniska studier som visar förmågan hos en rad olika örter för att stödja det endokrina systemet och pankreatisk hälsa och för att bibehålla normala blodsockernivåer.

Våra naturliga naturläkemedel har flera synergistiskt verkande föreningar presentera som har anti-diabetiska effekter. Du kan hitta en lättnad som du aldrig hittat innan om du använder dem tillsammans med en hälsosam diet och ett regelbundet träningsprogram. Vi har formulerat de växtbaserade kapslar med alla de ursprungliga egenskaperna hos respektive örter intakt. Vill veta mer om våra Naturläkemedel för diabetes och hur du kan spara 5%, Besök vår Diabetic Rättsmedel hemsida.