lugna spända nerver med meditation

Det finns tusentals människor som lider av spända nerver. Du skulle se dem gick fram och tillbaka golven hela tiden, särskilt när de har att göra presentationer eller träffa viktiga personer. Även de som redan är vana vid stressiga situationer får fortfarande fjärilar i magen.

Komma väldigt nervös eller spänd är alltså helt normalt. Det blir en nackdel endast om det hindrar dig från att göra vissa saker och när det drar ditt förtroende nivå ner. Värre blir det en trigger för att bli deprimerad eller orolig över något.

Lyckligtvis finns det sätt på hur att säga adjö till spända nerver. Du kan börja med att göra meditation.

hur meditation kan hjälpa

Det finns många sätt på hur meditation kan hjälpa dig när du behöver koppla av. För en, gör det tar du bort från trycket. Åtminstone kan du andas och börja slappna av dig själv i processen.

På tal om andning, är detta faktiskt en av de viktigaste aspekterna av meditation. Andningen bär också en hel del fördelar. För en, de långsamma djupa andetag också hjälpa dig att sakta ner, och innan du vet det, expanderar det syre som du andas in och andas ut dina lungor och lugnar ner axlarna, vilket brukar känna en hel del spänning.

Det avleder också uppmärksamheten från de saker som kan orsaka dig en massa spänningar eller stress. Detta beror i meditation du kommer att bli tvungna att fokusera på din andning. Du måste känna vissa delar av kroppen såsom lungorna och membran sväller och krymper när du tar in och pressa ut luften. Genom att göra så, blir du mer medveten om nuet.

använder subliminala meddelanden med meditation

Du kan också kombinera meditation med subliminala budskap att ytterligare förbättra de fördelar du kommer att få ut av det. Vad är subliminala meddelanden? Dessa är löst definieras som dolda meddelanden. De är oftast lagras i det undermedvetna, så att du aldrig får förverkliga sin närvaro i ditt sinne att du använder ditt medvetande. Men om du kan lära dig att knacka på ditt undermedvetna, kan de bli mycket kraftfull. De kan ändra dina tankemönster.

För att förstå hur subliminala meddelanden fungerar, betrakta följande exempel. Låt oss säga att du inte är alltför säker över din förmåga att lyckas i din marknadsföring försäljning presentation. Du kan placera subliminala meddelanden i ditt sinne med hjälp av följande påståenden:

Jag kan göra det här.
Jag kan definitivt lyckas i min presentation.
Jag kan imponera mina arbetsledare och chefer.

Upprepa dessa många gånger så att de kan definitivt komma in i ditt undermedvetna medan du mediterar. Du kommer plötsligt inse att ditt sinne ändrar sin så kallade perspektiv, och du kommer att känna sig mer delaktiga och motiverade att göra sitt bästa och lyckas på uppgifterna. Förtroendet kommer också att hjälpa reda ut nerverna du kan känna.

För att få bästa resultat, det är rekommenderat att du mediterar minst ett par timmar innan någon presentation eller möta upp.