bröstcanceröverlevandear leka ökad medvetenhet bröstcancer

Enligt Susan G. Komen organisationen, finns det nu 2,3 ??miljoner bröstcanceröverlevandear i Förenta staterna. En ökning i överlevt bröstcancer har varit ett resultat av nya läkemedel och medicinska metoder. Med en sådan tillströmning av överlevt bröstcancer, är det inte förvånande att dessa överlevande har gjort kampen mot bröstcancer en prioritet. I själva verket har många organisationer och kvinna-startade företag poppat upp med målet att främja medvetenhet bröstcancer i åtanke.

För att preserver bröstcancer, patienter genomgår oftast kirurgi, kemoterapi och strålning. Även om dessa tekniker blir mer framgångsrika, uppkommer en fråga om hur man ska hantera efterverkningarna för överlevt bröstcancer. Många överlevande känner att de inte längre är attraktiv eller en helt annan person. För att hantera detta problem, har överlevande startat företag som säljer kläder bröstcancer och modeplagg för att hjälpa överlevande känner sig stolta över vilka de är.

Även kläder är en näringslivet bröstcancer överlevande har skrivit, har överlevande startat en mängd olika företag som en följd av sin sjukdom. En kvinna, en datavetare till yrket, har startat en satsning att skapa ett system för patienter att hålla reda på sjukvårdskostnader och hjälpa patienter att hitta medicinska bill fel och möjligheter ersättning.

Ytterligare andra patienter har främjat medvetenhet bröstcancer mer direkt. Leigh Hurst, en bröstcancer överlevande, skapat en webbplats som säljer bröstcancer t-shirts. Hennes tröjor sa bara “Känn dina boobies” på framsidan, vilket innebär att kvinnor bör genomföra själv-tentor för att försöka fånga bröstcancer i ett tidigt stadium.

Med så många kvinnor som överlevt bröstcancer, har det skett en enorm ökning av bröstcancer medvetenhet. Det är fantastiskt att se så många motiverade individer som kämpar för att hjälpa andra att förhindra eller besegra en sådan hemsk sjukdom.