bröstcancer terapi – undviker stres och multiplicerar konsumtionen av vegetabiliska

Även bröstcancer orsak inte hade känt till, men ett antal riskfaktorer har fått höra av läkare, så framförhållning kan göras långt innan dagen. Om även cancercell hade uppstått, kan åtminstone hantering eller förvaltning till riskfaktorer fortsätta spridning av cellen. En riskfaktor är stress eller själ konvulsioner.

Har någonsin funnits patienten lider bröstcancer som följd av stress lidit. Verkligen stress och det finns ingen annan orsak. Han är inte alls har genetiska skillnader eller folks lidande bröstcancer. Tillstånd av patientens cancer Vistelser vid stadion 2, innebär möjligheten återvinner eller dess (det en gnista av liv sprids fortfarande tillräckligt längder. Men stressen kontinuerligt upplevs av gör det lever på bara tills årets sekund.

Följaktligen kan stress inte paltered. Hantering av stress måste göras snart möjligen, både för att förebygga och även terapi för cancer patient. Annan riskfaktor har menstruation vid en ålder av tidig (11 år nedåt). Vetenskaplig scanning visar ärendenummer av bröstcancer skulle vara högre på människan som upplever mens vid åldern 11 år nedåt är jämfört med dem upplever att det är vid en ålder av 13 år. I klimakteriet som är försenade och dessutom har inte gift eller har inte belastar också riskfaktor. Konsumtionen av alkohol, rökning och konsumtion av läkemedel som innehåller östrogen hormon på lång sikt är ett antal riskfaktorer också. Annan faktor är ättling. Någon att hans familj kontrakterade bröst cancer, därför att hon har samma risk. Genmutation BRCA1 och BRCA2 har tätt bär med bröstcancerrisk, äggstock eller både 50-85% procent. På grund av detta, föreslås om det finns medlem i familjen drabbats av bröstcancer därmed medlem i annan familj måste göra inspektion med mammografi.

Kvinna med standard risk kan göra mammografi vid en ålder av 40 år uppåt. Men kvinnan med primär risk, särskilt med mutation BRCA1 och BRCA2, bättre mammografi startas vid en ålder av 25 år. Eller vid en ålder av 5 år är fler unga från medlem av familjen är ung att ha bröstcancer historia. Till exempel, om syster lider cancer vid en ålder av 26 år, därav dess (syster)? bror med mutation BRCA1 eller BRCA2 föreslås startar inspektion av mammografi vid en ålder av 21 år.

Det fanns ingen metod som var säker på att avvärja eller bota cancer.

Det finns inget som hindrade absolut. Men livet mönster friska och undviker stress är en av medium för att driva spridning av cancer cell och förlänger livet hopp ålder. Många vegetabiliska förbrukning och askorbinsyra, eliminerar stress, undviker cigarett och inte alltför fet. Ett antal undersökningar visar konsumtionen av frukt och grönsaker kan minska risken bröstcancer. Anledningen är, livsmedel från rika växt med antioxidanter näringsämne förebygga skador av celler som kan orsaka cancer. Arbete för att konsumera mycket ett par 5 del av frukter eller grönsaker per dag. Annan forskning visar enda omättat fett som olivolja kan skydda oss från bröstcancer, medan mättat fett som finns i kött och smör kan öka risken. Detta berättades av David J. Hunter, MD., Direktör Harvard Center for Cancer Prevention i Boston.

De experter som observerats för vana att äta patienten och frisk kvinna av bröst cancer finns också kvinnan som
Mengonsumsi stek bra gjort (väldigt mogen) var riskabelt 4 gånger var högre påverkades av denna sjukdom jämfördes att fler gillade
Stek mediet, liksom att enligt en forskning under 1998 som ingick i Journal of National Cancer Institute.
Forskningen
År 1997 som publicerades den medicinska engelsk tidskrift, hittade The Lancet också konsumtionen av sojabönor som ofta innehöll
Föreningen fytoöstrogen kommer att minska risken för bröst cancer.

Så vems klargör medlemmar bröstcancer är något slut? Många sätt som kan göras för att leva upp mer längd. En annan viktig terapier, glömmer att du är en bröstcancer patient, eftersom allt du tänkt på att det därmed alltmer nöd vikt filt och allt ljus fysiskt av dig. Så varför ska fördjupa sig i sorg när fortfarande många andra glädje? glädjeämnen väntas ditt engagemang.