binaural meditation hemligheter

Binaural meditation är ett sätt för människor att uppnå höga nivåer av medvetande medan mediterar och uppleva de fördelar som kommer tillsammans med detta.

Meditation främjas som en viktig faktor för att minska stress och ångest i våra liv, ansluter med vår källa och skapa ett balanserat välbefinnande. Men för att verkligen uppleva fördelarna med djup meditation det kan ta år av övning, tid och disciplin.

från betavågor till thetavågor

Djup meditation kommer i slutändan ner till våra hjärnvågsfrekvenserna. Vi börjar i Beta vågen staten som är vår vardag vakna tillståndet. Meditation tar oss från Beta vågor till Alpha vågor. Alpha staten kommer att tillåta oss att uppleva högre kognitiv förståelse. Enkelt att komma från Beta staten till Alfa-tillståndet kan vara oerhört svårt att bemästra och ta många, många timmar av träning, tålamod och fokus.

Vårt slutgiltiga mål med meditation är att få från Alfa-tillståndet till Theta hjärnan våg stat som är där vi kommer att uppleva stor helande och positiv förändring. Några av de viktigaste fördelarna med erfarenhet Theta meditation är:

starkare immunförsvar

förbättrad hälsa

bättre sömn

eliminering av oönskade vanor

och mycket mer.

Mycket få människor faktiskt få uppleva fördelarna med Thetavågor eftersom de är så svåra att utnyttja. Även för en erfaren meditatör det kan ta år att komma till denna punkt. Därför är binaural beats har gjort en sådan skillnad med meditation.

använder binaural beats att uppleva djup meditation

Binaural meditation är när vi använder en form av hjärnvågsstimulering kallas binaural beats för att hjälpa våra hjärnor för att nå önskad frekvens enkelt och snabbt. Detta är inte något nytt det har funnits i över 170 år.

Det är en missuppfattning att binaural beats är något mystiskt eller new age. I själva verket ingenting kunde vara längre från sanningen. Binaural beats och hjärnvågsstimulering är helt vetenskapligt och backas upp av år av vetenskaplig forskning. De är 100% säker att använda och mycket effektivt.

Lyssna på en binaural beats MP3 eller CD-inspelning med hörlurar låter är hjärnan att enkelt ställa in rätt frekvens för Theta meditation. Denna metod för binaural meditation är beprövade och sanna, och kunde inte vara enklare.

Det finns många olika källor på nätet för binaural beats. Helt enkelt se till att du får rena råa originalinspelningar som använder antingen binaural beats, mono beats eller ännu bättre toner isochronic. Med dessa inspelningar du kommer att uppleva djup binaural meditation på nolltid.