typer av bröstcancer

Kvinnor verkar vara rädd bröstcancer mer än varannan livshotande sjukdom. Forskning utseende kvinnor är mer troligt, på att hjärt behållare sjukdom än kombineras av alla former av cancer för att dö. Bröstcancer är sällsynt i de män, även om den uppstår. Om du är, vilket är rädd cancer i bröst, det ger större anledning till optimism i dag än på alla innan.

Läkare bildade stora framsteg i diagnosen och cancer i bröst under de senaste 30 åren att behandla. Radikal Brustamputation sällan idag åstadkommit. Det finns fler och bättre behandling valet. Denna artikel behandlar de olika typer av bröstcancer. Typ av cancer i bröst bestäms skickligt genom ett tygprov (biopsie) till laboratoriet för analys. Behandlingen för bröstcancer beror efter, vilken typ är det. Bröstmjölk luft grop är, där de mest generella typer av bröstcancer utvecklas.

Den faktiska punkt i ursprung bestäms av det mikroskopiska utseendet hos cancerceller genom en biopsi. Om bröstcancer celler förblir innehållande inom sin ursprungsort, är den cancer som kallas situ bröstcancer. Chest tyger inte tränga in International Telecommunication Union bröstcancer cancercellerna runt stigaren eller liten trasa. Duktal cancer sår in situ är onormala celler i foder för en mjölk riser, som inte penetrerar omgivande bröstet tyget. I detta tidiga skede vissa experter, att ett villkor avseende bröstcancer bli mer allvarliga cellförändringar. Framgång för behandlingen under detta steg är hög. Inga bevis tyder på att duktal cancer sår in situ livet överspänning av en kvinna påverkar. Om det kommer att untreatedly lämna kan den utvecklas slutligen till attacken cancer i bröst. Lobulär karcinom in situ är de abnorma cellerna, som kommer att innehålla inom en liten duk av de Brustes, som inte penetrerar omgivande bröstet tyget.

Det var inte ännu bestämts, om lobulär cancer sår är på plats en tidig form av bröstcancer eller rakt av märkningen för den framtida utvecklingen av cancer. Experter är överens, om du har lobulär cancer magsår, in situ, där du på en högre risk för bröstcancer i varje bröst i framtiden utvecklas är. Pauser för att attackera bröstcancer fritt av, där de utvecklas och tränger den omgivande tyget, vilket stöder luft grop och små dukar av Brustes. De cancerceller kan också resa till andra delar av kroppen såsom lymfkörtlar. Duktal attack cancer sår förklarar majoriteten attacken bröstcancer. Lobulär attack cancer magsår är mindre generellt än duktal attack cancer sår, men fungerade på ett liknande sätt. Det börjar i mjölkproducerande liten trasa och penetrerar omgivande bröstet tyget och kan för att fler delar av kroppen sprids. Du kan inte bestämma en kista klump med lobulär attack cancer sår. Det kan finnas en allmän förtjockning eller en känsla i bröstet tyg, som känns annorlunda. Lobulär attack cancer sår är svårare att hitta med anmärkning och mindre sannolikt att visas på en Mammogramm.