Transcendental Meditation fördelar, hur man gör Transcendental Meditation

Transcendental meditation är en rörelse som grundades av Maharishi (Maharishi Mahesh Yogi) 1957. Det började med en organisation som heter Spiritual Regeneration Movement. Maharishi syftade till att upprätta en undervisning centrum för transcendental meditation för varje miljon människor av världens befolkning.

Transcendental meditation lärde för första gången i väst omkring femtio år sedan av läkaren och filosofen Maharishi Mahesh Yogi. Det blev snart mycket populär runt om i världen på grund av dess många positiva effekter. Denna speciella meditationsteknik är oberoende av lokala värderingar, religioner, religioner och politiska övertygelser.

Miljö-Även om det är verkligen roligt att öva Transcendental Medling tekniken i en lugn plats är det inte nödvändigt. Många upptagna människor i alla samhällsskikt öva TM tekniken på flygplatser, tågstationer, foajéer och hotellrum. Eftersom TM tekniken är en automatisk och naturlig respons av kropp och själ, är processen lätt i någon form av miljö om det är lugnt och avskilt eller bullriga och allmänheten.

Mycket av forskningen om de psykologiska och fysiologiska effekter av meditation har utförts i samband med TM. Det visar att den uppnådda vila är djupare än sömn. En annan viktig slutsats är att meditation ger alla kroppens reaktioner motsatta till den flygning-eller-kamp svarskarakteristiken stress. Under meditation, andning saktar den heartheat blir grundare, musklerna slappnar av, blodtryck normaliserar, och det finns förändringar av sammansättningen i hlood och hud som tyder på en minskning av spänningen.

Men många är inte medvetna om sin sanna potential. De har belåtet bodde på vad de är kapabla att genom sina materiella själva, vilket är men begränsat. Immensely begränsad. Men sinnet och själen som är oändligt stort kan utnyttjas för att möta de oändliga gränser vara. Människor söker ständigt efter lycka, framgång och en bättre livskvalitet. Mest alla tar del i strävan efter en lycksalig tillvaro. Många är ivriga och ser fram emot de löften om morgondagen och behagligare liv det kan ge. Eller det finns de som håller fast vid ägodelar och erfarenheter som ger glädje och tillfredsställelse.

Den transcendentala formen av meditation är en där utövaren lugnar sinnet för att uppnå ett högre medvetande vilket möjliggör ett större flöde av tankar. Maharishi Mahesh Yogi grundade Transcendental Meditation, ofta kallad TM, i slutet av 1950-talet.

Transcendental meditation är enkel att lära sig och genomföra. Det är varken mental disciplin eller tankekontroll. Det är varken koncentration eller du måste kontrollera dina muskler eller andning. En person som utövar transcendental meditation är inte glad för en dag eller månad men ganska hävdade i alla hans eller hennes år.