korrekt diabetiker brevid – vikten och ett prov

Använda en diabetiker meny är mycket viktigt, eftersom bevarandet av fina vård av diabetespatienter starkt beroende av valet samt anpassning av lämplig diabetiker meny. Beträffande det är en riktig diabetiker meny en lågkaloridiet. Förutom att vara lågt kaloriinnehåll, har en diabetiker meny är lågt kolesterol och låga glukos nivå. På så sätt har en diabetiker meny för att innehålla alla dessa funktioner för att uppfylla de fullständiga näringsbehoven hos en diabetespatient.

Det måste förstås att kosten krav för inte alla typer av diabetes är desamma. Till exempel, en diabetiker meny för barndiabetes och en diabetiker meny för vuxendiabetes är ganska annorlunda. Men några generella faktorer är också där och de är som de tidigare angivna kriterierna har minimal glukos, lipider kvantiteter. När det gäller källor till en diabetiker meny är berörda, är de typiskt fett fria källor saknar överdriven kolhydrat. Därför är färska grönsaker, frukt och andra färskvaror ges stor betydelse i de diabetiska menyerna.

Först, tänk på att en diabetiker meny är en ganska strikt diet. Därför måste du välja de livsmedel mycket noggrant. Först måste det tas om hand att livsmedel är tillräckligt färskt i kvalitet och dessutom inte är konserverad eller konserverade på något sätt. Det är inte exakt att du inte kommer att kunna äta socker alls när du väljer frukterna som det finns socker i dem. Därför, bara vara noga med att din diabetiker meny är balanserat, saknar av överdriven glukos utöver den tillåtna punkten. Ta in fler apelsiner, äpplen, rödkål, bönor, bananer och morötter i din dagliga mat. Bortsett från detta, innehåller många höga fibered grönsaker tillsammans med de lummiga och kära i din diabetiker meny. Fiber är viktigt eftersom det stöd i matsmältningen snabbt.

Fullkorn är ganska användbart i diabetiker menyn. Bearbetade livsmedel bör förhindras därefter. Här är vete spaghetti och brunt ris och bröd mycket gynnad när det gäller att förbereda en diabetiker meny. Istället för att ha stora måltider på en gång, ta små måltider med jämna mellanrum. Detta kommer att hjälpa dig att absorbera din mat snabbt och enkelt. När det gäller mjölkprodukter är berörda inom diabetiker menyn, välj skummjölk, fettfri yoghurt och ost. Återigen, som en ersättning av ost och smör, välj margarin i den diabetiska menyn som är lätta tillräckligt när jämfört med de tidigare sådana. Om du är en diabetespatient, avstår de höga kalori drycker och istället hålla sig till de färska fruktjuicer. Även om det är nedslående nog att säga, ta bort desserterna från din vanliga diabetiker meny. Även om det är verkligen ett hårt jobb att leva utan kakor, bakverk och kakor, men om kan inte motstå det sedan välja de produkter, speciellt avsedd för de diabetespatienter med sockerfria element.

Ett exempel diabetiker meny ges här en enkel förståelse av läsarna:

Tidig morgon: te / kaffe utan socker

Frukost: skummjölk – 1 kopp, fullkornsbröd / gröt ½ dl / ägg smörgås-2 skivor

Mid morgon: någon citrusfrukt

Lunch: gröna bladgrönsaker, fullkorn, fisk / kyckling / ägg (1 st), grönsaker sallad, ostmassa

Kväll: te / kaffe utan socker, snacks kex

Middag: fullkorn bröd, sallad, fjäderfä proteingrödor, skummjölk.