har en egen privat patogen att hantera din bröstcancer

Det finns en sådan surr i dessa dagar om Pink Army Cooperative – det första folket ägda bioteknikbolag. Detta är helt enkelt därför att de kommer att ge behandling bröstcancer till lägre priser och mycket mer fördelaktiga. Du kan själv har accepterat att kooperativet med en avgift på $ 20 som sedan gör att du kan njuta av sin strategi för att bekämpa bröstcancer tydelse genom användning av syntetisk biologi. Många människor är entusiastiska idag för nya botemedel mot bröstcancer i synnerhet de som har en historia i sin familj av sjukdomen. I själva verket, genom att gå med i Pink Army Cooperative, har folk blivit medvetna om att de har inget verkligen att förlora, men det är för mycket tillfälle att försvinna. Det co-op har säkert en lång väg att gå. Forskningen har inte gjort några större framsteg än. Men människor är ivriga att gå eftersom begreppet är mycket attraktiv och det finns en stor vilja att hjälpa cancerforskningen.

Konventionellt är operation vägen att gå för bröstcancer botemedel när det är en lokaliserad tumör. Cytostatika följer operationen och ibland föregår det too.The normal praxis av läkare i bröstcancerpatienter är att helt utrota cancern för att säkerställa att det kommer att bli helad Det vanliga förfarandet för behandling av bröstcancer är att ta bort även de friska vävnader för att säkerställa att det finns inte längre utrymme för den att föröka vilket naturligtvis är anledningen till att kvinnor över hela världen hoppas på ett effektivare alternativ än den befintliga, som de ser som en civiliserad smärta.

Du kan spekulera vad är det med den metod som bio-teknik som den rosa armén Cooperative använder och varför är det långsamt vinner mark. Tja, för en, de är ingenjörskonst en virus som är gjord för att bli av bröstcancerceller .. En out-of-control-infektion för en out-of-control celltyp i kroppen. När du har ditt namn på sin teckningslista med din $ 20, kan du få in bröstcancerbot de utvecklar gratis. I grund och botten, blir ditt recept fyllt baserat på ditt abonnemang. Och din investering skulle ge dig inte bara dina mediciner när du behöver dem, skulle du få en ägarandel av botemedlet att dina pengar konstruerad.

Så varför är denna metod bättre än de vanliga stora läkemedelsföretagen ‘metod? Är det bara att det hamnar kostar dig att köpa dina mediciner i slutet? Saken är, de stora företagen ägnar en hel del pengar i deras studie, och när det finns genombrott, att de inte kan anpassa sig, för att justera banan snabbt – precis som vad händer till Titanic innan den slog isberget. Bio-Technology är inte mycket mer en hemlighet att även små men dynamiskt företag som nu har möjlighet att göra jobbet properly.To har de stora läkemedelsföretagen fortsätta rulla ut sina vanliga mediciner och kemikalier för bröstcancer från en generation tidigare, är meningslöst . Denna dagen tillhör biologi teknik.

De datoriserade anordningar som behövs för att sekvensera DNA behöver inte en miljard dollar för att köpa längre. Bara om någon blygsamt finansierade företag kan få sina händer på dem, och forskning varje unik patients unika DNA bröstcancer. Läkarna ingenjör sedan ett distinkt patogen för mycket typ av bröstcancer DNA som specifik patient bär. Tills nyligen, kan denna typ av behandling för bröstcancer har kostat patienter miljontals dollar och även om det blir billigare nuförtiden, kan det fortfarande kosta en miljon. Dock kommer detta pris endast Loose Change om du är med Pink Army Cooperative.