du har en hjärtattack

Hjärtinfarkt finns i alla storlekar, från små till stora, och symptomen av en förestående hjärtinfarkt kan lura i många fall. Några symptom på en pågående hjärtinfarkt kan ha visat upp för mycket ett tag och ignorerades som något annat.

Väntande hjärtinfarkt symtom maskera sig som matsmältningsbesvär, är överarbetad och trött hela tiden, och ta tupplurar flera gånger om dagen.

Under en verklig hjärtattack, kanske du känner dig febrig, har en äcklig sjuk känsla, andnöd, ansträngd andning, svettningar, stickningar i armar, bröstsmärta, tyngdkänsla i bröstet som om någon driver på bröstet och diverse andra indikationer.

Ditt liv kan bero på att du gör rätt beslut inom några minuter, är vad du känner en hjärtattack … som en snabb svarstid i att kalla på hjälp … 911 … kan vara den avgörande faktorn som räddar ditt liv. Dess bättre att ha fel, än att vara rätt och inte få hjälp på vägen ASAP!

En av de viktigaste orsakerna till en hjärtinfarkt är en begränsning av blodflödet till hjärtmuskeln, som orsakar ett antal symtom. Men bottom line är, hur allvarlig är din hjärtattack. Det kommer på många sätt att avgöra vilka symtom du upplever. Ju mer Severy blockeringen, desto allvarligare hjärtinfarkt symtom i de flesta fall. Blockeringen kan occure på grund av en blodpropp, eller material ansamlas inuti kärlväggarna som bryter lös.

Många sjukhus är inte helt equipted att hantera offer hjärtattack, och kommer att överföra patienten med luft till ett sjukhus eller vårdcentral med en hjärtattack specialist som kan avgöra hur illa det var, och en som har förmågan att reparera skadorna av hjärtattack.

Ju snabbare blodflöde till hjärtmuskeln är återställd, desto bättre chans för en fullständig återhämtning från din hjärtattack.