cancerceller och pH mirakel kost process

En av de mest avgörande punkter från pH mirakel mat plan är att cancer kan förebyggas och motverkas genom att tillämpa principerna i matvanor. Även om dessa uttalanden har orsakat en del kontroverser i världen av välbefinnande och wellness, en hel del män och kvinnor kredit användning i pH mirakel kost för att vända sin cancer och förbättra deras övergripande skede av hälsa.

Enligt Dr Robert Young, skaparen i ätandet pH mirakel vanor, är de flesta cancerformer inte en sjukdom eller en sjukdom som allmänt trott. Det är en effekt av metaboliska syror som byggs upp i blodet efter som släpps i vävnaderna. De flesta cancerformer, baserat på Dr Young, är i grunden en sur vätska som spiller in i vävnaden, vävnader och organ. Det är inte en mutation av vävnaderna.

Inga problem uppstår utan orsak. Det finns tydliga och direkta orsaker till de flesta cancerformer, och som pH mirakel mat plan böcker visar, ligger ledningen till för cancer i över surhet. Sjukdomar som de flesta cancerformer med systemisk acidos, vilket är extremt lågt pH (under 7,4). Varje pH under 7,0 anses sura, liksom den lägre pH kan vara ju högre surhetsgrad i en persons system är.

På det cellulära stadiet, din cellmaterial konsumera den mat du äter och generera metaboliska syror. Dessa syror normalt utvisas av den mänskliga kroppen via svett eller urin. När du konsumerar en stor mängd sura livsmedel och leda en livsstil som ger ännu mer syra, känner din kropp inte vad jag ska göra med resten av surt avfall. När du konsumerar mycket sura livsmedel på regelbunden basis, din fysik enkelt inte har tillräckligt med energi för att bli av med ditt överskott syror. De samlar i kroppen, och skapar störningar på mobila scenen.

Metabola syror är initialt lagrad från blodet och då de är kvar i vävnaderna. När syra hålls inom vävnaden, orsakar det sjukdom, sjukdom och cancer vävnader. De flesta cancerformer kan vara den sura vätskan från ämnesomsättningen som pooler inom systemet. Det påverkar cellerna runt den och, som ett ruttet äpple i en tunna, effekterna sprider sig från cell till cell som orsakar sjukdom. De flesta cancerformer är inte gjord av muterade vävnad. Själva vävnaderna ändrar inte snäll men de är begränsade i sin funktion på grund av närvaron av extra metabolisk syra. Det finns inget som heter “cancerceller”, vävnaden är verkligen normala celler som har visar sig vara mycket sur.

En av väsentligen de mest överraskande delar med förhållandet mellan pH och cancer är att tumörer faktiskt är att vilja att hjälpa den mänskliga kroppen. De slag i områden där den metaboliska syran blir frodas och åstadkomma mobil funktion. Tumörer är kroppens försök att förhindra spridningen av dina surt cellulärt material till andra element i kroppsbyggnad. Tumören är i själva verket en vägvisare till exakt där hela kroppen samlar extra metabolisk syra. Vissa individer är genetiskt predisponerade att samla metabolisk syra på specifika platser. Detta är varför vissa familjer har en historia, som ett exempel, bröstcancer.

Tumörerna själva är inte dilemmat, men är bara tecken på vad som går fel i den delen av hela kroppen. När cancer sprider sig, är det ett tecken på den sura frågan flyttar till annat cellulärt material och göra dem sura också.

Cancer malignitet kommer inte vara något som män och kvinnor får ut av din blå. Cancer malignitet bildas inuti systemet kan vara ett tecken på dina val som vi gör i det vi konsumerar, vad vi dricker och hur vi lever. En alkalisk livsstil som fokuserar på en alkalisk diet regimen och andra lugnande beteenden kommer förmodligen att vara mycket mindre sannolikt att skapa cancer, om det gör det alls. En sur livsstil och kost regim kommer att vara full av smärtor i skapa upp av metabolisk syra som kan, i extrema, leda till cancer.

Det är spännande nyheter eftersom det innebär att cancer kan förebyggas och behandlas. En mest cancerformer patienten kan börja ta steg mot reversera effekterna av de flesta cancerformer och förhindra spridningen av den. Hans eller hennes alkaliska centrerade matvanor kan kanske vara betydligt mer aggressiv än någon som bara försöker få mycket bättre allmän hälsa. Trots detta, genom att tillämpa principerna i pH mirakel kost som de kan lyckas minska, kontrollera och eliminera cancer från deras kroppar.