sätt att normala blodsockernivåer

Diabetiker får ofta motstridiga uppgifter om vad som är rätt kost eller ens vilka typer av mat är bäst för diabetiker tillstånd. Här är en artikel som tydligt visar den orsaken och behovet av en lågkolhydratkost:

“Alla kolhydrater är i princip socker Olika sockermolekyler -. Främst glukos – hakade ihop kemiskt [” bunden “] komponera hela familjen av kolhydrater Din kropp har matsmältningsenzymer som bryter dessa kemiska bindningar och frigöra sockermolekyler i blodet, där de. stimulera insulin. ”

“Detta innebär att om du följer en 2.200-kalori diet som är 60 procent kolhydrater – mycket man flesta dietister rekommenderar -. Din kropp kommer att sluta med att brottas med nästan 2 koppar rent socker per dag”
utdrag från proteinkraft vid Doktor Michael och Mary Eades

Baserat på denna häpnadsväckande uppgifter, är frågan inte om en diabetiker bör ligga på en låg kolhydrat diet, men precis vad är livsmedel för en lågkolhydratkost?

Utan att försöka lista varje sort och typ av mat, och för enkelhetens skull har jag grupperat matar in i tre allmänna kategorier nedan, de som är högt kolhydratinnehåll som bör undvikas, medium kolhydratinnehåll som kan ätas endast i blygsam eller extremt små portioner och lågt kolhydratinnehåll som kan ätas så mycket som man tycker om:

högt kolhydratinnehåll:
————————–
Alla typer av potatis och potatisprodukter (inbegripet jams och sötpotatis). Alla produkter tillverkade av spannmål som vete, råg, havre, ris och majs. Detta inkluderar alla typer av bröd, pasta, chips eller spannmål. Någon typ av hårda bönor såsom marinblå bönor, bönor Pinto, black eyed peas, kidneybönor, sojabönor, limabönor, röda bönor, svarta bönor, etc., samt ärter och jordnötter. De flesta frukter och eventuella fruktjuicer.

| Medelhög kolhydratinnehåll:
—————————-
Alla rotfrukter såsom rödbetor, morötter, rovor, palsternacka och kålrötter. Sommar och zucchini squash. De flesta typer av nötter, avokado, lök, aprikoser, jordgubbar, persikor, plommon, mandariner (inte apelsiner), och honungsdagg eller Casaba meloner.

lågt kolhydratinnehåll:
————————-
Varje form av kött, inklusive nötkött, fläsk, lamm, kalkon, kyckling, någon form av fisk, skaldjur eller skaldjur, ägg eller ost. Grönsaker som broccoli, gröna bönor, vitkål, brysselkål, blomkål, selleri, sparris, någon form av greener som spenat, greener betor, grönkål, mangold, greener senap och greener kålrot. Sallad material såsom någon form av sallad, tomater, gurka, paprika, etc., och någon form av olja, såsom majs, oliv, jordnöt, etc, och smör.

Följ dessa riktlinjer, få i en lågkolhydratkost och lägga de viktiga tillskott som behövs för en diabetiker.