tips om att välja privat sjukförsäkring

Privat sjukförsäkring politik är väldigt viktigt att när man letar efter det bör du se till att du vet vad du letar efter och förstå den information som du presenteras med. Nedan är några av de områden som du kanske förmodligen vill överväga.

Privat medicinska plan täckning: Det är mycket viktigt för dig att först och främst läsa noga på vad de medicinska försäkringar täcker egentligen innan du skriver på den streckade linjen, eftersom inte alla politikområden erbjuda samma tjänster. Ta till exempel några av de politik täcka sjukhusets behandlingar och förfaranden, å andra sidan vissa cover samråd och poliklinisk behandling. Titta efter vilka förutsättningar och omfattas inte alltför.

Tänk på det viktigaste tänker i ditt liv och välja en politik som passar in med det.

Flexibilitet: Vissa av dessa privata medicinska planer äger ett team av behandling leverantörer som gör att du kan välja mellan, men andra föredrar att ge dig frihet att välja från din egen sjukhus. Väg upp den här frågan, tillsammans med vad politiken erbjuder för att välja vad som är bäst för dig.

Citat: För att komma fram till ett slutligt beslut se till att du alltid får mer än en privat medicinsk plan. Undvik att gå in automatiskt för den billigaste planen om du kan ha bedöma paketet som helhet.

Finstilta: Läsa och förstå det finstilta i någon privat medicinsk plan innan du registrerar dig är alltid klokast. Var inte rädd att be om eventuella förtydliganden vid behov.

Hjälp och stöd: Det blir också bra att överväga vilken typ av råd och stödja privata medicinska planer leverantörer erbjuder. Om du är den typen av person som tycker om att ställa frågor om förtydliganden och även ha snabb vägledning till hands om du behöver det och sedan studera plan för detta innan du registrerar dig. Vissa leverantörer har en hotline och en del erbjuder även en tjänst där de kan ordna behandling för din räkning om du behöver det.

Betalningsalternativ: Det är också lämpligt för dig att ta reda på hur du kommer att förväntas betala dina försäkringspremier. Kolla om du kommer att få betala allt i förskott eller kan du förhandla månatliga betalningar som passar din budget?

Inte föll att fråga om betalningar för behandling också. Vad händer om du väljer att ha behandling på NHS? Kommer du fortfarande få en kontant utbetalning? Hur ordnar ni för behandling betalning? Hur vet du att din försäkring kommer att täcka kostnaderna för varje behandling?

Gör din forskning: Därför har så mycket arbete att göra för att tänka på när du letar efter privat sjukförsäkring, är det viktigaste att göra för att genomfört din forskning grundligt. Det är också viktigt att skriva ned allt som är viktigt för dig och några exempel på frågor som du vill ställa. Dra nytta av Internet, telefon och eventuellt ansikte mot ansikte möten för din forskning. Jämför offerter och planer som erbjuds. Det är mycket nödvändigt att komma ihåg att även om värdet för pengarna är viktigt, kanske det allra billigaste privata hälsoplan inte vara det bästa för dig.