te och meditation grunden för en hälsosam livsstil

Om man forskar de delar av en hälsosam livsstil, finns det klart definierade element som är universella för lång livslängd och god hälsa:

• hälsosam kost
• Motion
• minska stressen

hälsosam kost:

Volymer har skrivits om goda kostvanor men alla experter är överens om att krascha och / eller gimmick dieter inte fungerar och är riskabelt för god hälsa. En vettig kost som innehåller bra proportioner av frukt och grönsaker är de satsningar för din hälsa. Dricka regelbundna mängder rent vatten också utgör grunden för en sund livsstil.

Tricket för att förlora vikt är att följa en balanserad, hälsa plan och håll dig till det. Detta innebär att måttlighet är nyckeln.

motion:

Igen, måttfullhet och korrekthet är nycklarna. Aggressiva motion regimer är bra för idrottare, men för normal person, är över ansträngande motion regimer övergav snart och de kan vara farliga för din hälsa. Det bästa är att gradvis öka din aktivitet och enkla promenader är ett utmärkt sätt att uppnå motion kraven i din kropp.

minska stress:

De flesta experter är överens om att stress kan vara en mördare, och vi lever i en värld av stress. Vi lever i ett snabbt tempo, konkurrens och de flesta människor reagerar dåligt på stressande händelser och ofta internaliserar stressen som en del av deras dagliga liv.

Ett av de bästa sätten att eliminera en hel del stress är meditation. Meditation beskriver ett tillstånd av koncentrerad uppmärksamhet på vissa föremål för tanke eller medvetenhet. Det innebär vanligtvis att vända uppmärksamheten inåt till sinnet självt. Meditation är ofta som en komponent i österländska religioner, där det har utövats i över 5000 år. (Källa: Wikipedia).

Meditation är erkänt i nästan alla religiösa för att skapa en anda av lugn men meditation har sekulära program också. Yogautövare till exempel åberopa meditation för att uppnå ett avslappnat och fokuserat tillstånd och vissa fysiska tränare fitness och kampsport utövare också beroende av meditation för avkoppling och fokus.

Men alla kan dra nytta av meditation. Fördelarna komma snabbt och meditation kan minska blodtrycket och allmänhet skapar en känsla av välbefinnande och tillfredsställelse som är viktigt för en hälsosam livsstil. Tekniken att meditation är enkel att lära sig och om man mediterar för så lite som 15 minuter per dag, kommer positiva resultat uppnås.

te och meditation:

En kopp hög kvalitet lösa blad te före och efter meditation kommer att lägga till erfarenhet. Teet kan vara en enda trädgård egendom svart, grön, oolong eller vit sort eller någon av de många kvalitet blandningar på marknaden idag.

Dricka te skapar en distinkt känsla av välbefinnande av sig själv och i kombination med daglig meditation minskar stress och förbereder en för stressen av en hård dag och ett liv i hälsa och livslängd.