på att använda testare glukos nivå

När du har diabetes, är det viktigt för dig att testa ditt blodsocker eller blodsocker. En blodglucosebildskärmen kommer att berätta hur mycket glukos du har i blodet. Många diabetiker, särskilt de med typ 1-diabetes kommer att ha behov av en glukos monitor för att mäta hur mycket glukos (socker) i blodet så att de kan fylla sig med rätt mängd insulin som de behöver.

Det är lämpligt att upprepa att det enda sättet för dem med typ 1-diabetes är att testa sina blodsockervärden regelbundet och att vidta lämpliga nivåer av medicinering eller injektion av insulin. Eftersom en diabetiker kropp inte producerar insulin, som i typ 1-diabetes, eller kan inte bearbeta det insulin som den gör, som finns i typ 2-diabetes, kan blodsockernivåer varierar mycket mer än i en person med perfekt hälsa. Glukos är en viktig energikälla för kroppen, men när det finns för mycket eller för lite i blodet, kan det ge upphov till allvarliga tillstånd i kroppen.

Glukosmätaren avläsningar har förmågan att varna och alarmera diabetiker människor om hur farligt och dödligt blodsocker kan vara, låga och höga blodsockernivåer. Det är därför avgörande för varje diabetespatient att själv övervaka glukos i blodet. Att hålla koll på mängden glukos i blodet är mycket viktig. Vissa företag där ute hjälpa dig med kostnaden för en blodsockermätare om du uppfyller vissa inkomster riktlinjer, och i vissa situationer, kan du få det gratis.

Glukosmätare utvärdera hur länge lågt och högt blodsocker mönster förekomma liksom de genomsnittliga blodsockernivåerna varje dag. Moderna glukos testare kan spela in glukoskoncentration i blodet över ett brett område, från så lite som 0 mg / dl till 600 mg / dl. Den, för att få en mycket billig (fritt) glukosmätare är absolut nödvändigt för diabetiker.

Innan du använder någon av dessa maskiner, bör du alltid tvätta och torka händerna noga och sedan använda lansetten att sticka en fingertopp. Nu bara placera Lancet trumman i enheten och du är redo att testa blodsockret. Det är mycket lättare för dina mindre kropp uppdelning portioner och bearbeta sockret som att saker själv.

Kom ihåg att om du är diabetiker, kan din kropp inte bearbeta extra socker som de flesta människor. Så mindre måltider betyder mindre socker i blodet.

Att hitta kvalitet monitorer för att passa dina individuella behov är enkelt. Du har möjlighet att köpa en genom den vårdcentral du redan arbetar med eller kan du forska online på de många företag som säljer direkt till dig.