örter för högt blodtryck, hypertoni naturläkemedel

Hypertoni eller mer känd som “högt blodtryck” är en sjukdom som förvärvats från en persons sätt att leva. Det kan erhållas från de ätit mat, laster som rökning och tung alkoholkonsumtion, övervikt och brist på motion. Hypertoni kan även köpas om det finns en historia av sjukdomen i familjen eftersom hypertoni är ärftlig. Hypertoni är en “tyst” farlig sjukdom om den inte behandlas eller kontrolleras omedelbart. Om det blir värre, kan det leda till stroke eller hjärtinfarkt.

Sibirisk ginseng är en adaptogen – det hjälper kroppen att anpassa sig till fysiska, kemiska och Biologica stress. Det ökar också blodsyre utan att höja den till toxiska nivåer, eftersom vissa läkemedel tenderar att göra. Ta tre till 15 gram ginseng pulver eller 10 till 50 droppar tinktur dagligen. Observera att kinesiska ginseng är bara hälften så effektiv som sibirisk, och tenderar att främja hypertoni.
Örter för blodtryck inkluderar maskros, hawthorne bär, och vitlök. Maskros är en kraftfull naturlig diuretikum som minskar mängden salt i njurarna. Hawthorne bär har visat att maximera en persons förmåga att utöva samtidigt hålla hjärta och puls priser på en säker nivå. Och det finns massor av studier som entydigt visat vitlök förmåga att effektivt reglera hjärtat och blodomloppet.

Maskros: Denna oönskade ogräs är faktiskt en otroligt nyttig medicinalväxt, som innehåller mer vitaminer och mineraler än de flesta grönsaker. Maskros är ett naturligt vätskedrivande som är bra för att eliminera salt från kroppen. Ett av de främsta skälen människor utvecklar högt blodtryck är på grund av en super-känslighet för salt. Maskros inte bara gör sig av med överflödigt salt, men den gör det utan att tömma kroppen av kalium. Även läkemedel diuretika kan inte göra det.

Örter är mycket användbar som ett naturligt sätt att behandla högt blodtryck. För dem som är motståndare till tanken på att ta kemiskt producerade läkemedel, är att det finns alternativa lösningar himlen skickas.

Blanda 4 droppar salvia eller lavendel eller citron, eller mejram eller citronmeliss eterisk olja i någon transportör olja i handflatan och massera över hela kroppen. Tre till fyra mixar kommer att krävas. Den transportör olja kan mandel, druvkärnor, jojoba eller solrosolja.

Hawthorne Berry: Denna ört är enormt populär i Europa som ett hjärta tonic. Den har ett rykte om att stärka hjärtats pumpförmåga. Det gör detta genom att ta bort plack från kärlväggarna. Detta gör att mer blod, syre och näringsämnen för att nå hjärtat. Många studier har bekräftat hälsofördelarna om Hawthorne.

Ingefära, som vanligen används i asiatiska matlagning, verkar för att förbättra blodcirkulationen och slappnar musklerna kring blodkärlen. Ginger är också en kraftfull mag ört som hjälper lindra oro och illamående.

Olive Leaf, från olivträdet hemma i Medelhavsområdet, hjälper till att sänka blodtrycket och bekämpar arytmi, eller oregelbundna hjärtslag.

Capsicum Pepper Många örter överväga denna peppar att vara en av de mest kraftfulla och nyttiga höga örter blodtryck. Det har förekommit rapporter om att det kan stoppa en hjärtattack i 30 sekunder! Oavsett om sant om inte, det är ingen tvekan om att Capsicum peppar har en direkt stimulerande effekt på hjärta och blodomlopp. Det minskar inflammation och medger blod att pumpa fritt i hela kroppen.