mesoteliom läkare är vid hållplatsen på din chans för överlevnad.

Jag vet inte vad ni tycker efter att ha läst ovanstående titel uttalande. Ändå har du ingen anledning till oro, eftersom jag kommer att förklara varför jag tror det.

Det är inte att jag har något otalt eller tvivel om integriteten för mesoteliom läkare inte heller har jag ett problem med sin erfarenhet och hängivenhet till sina patienter.

Men om vi resonerar tillsammans, då kan vi konstatera att, innan vi ens kan få till denna läkare, vi har en historia av händelser som kan förklara vår sjukdom.

Med andra ord, är allt jag ber alla människor som får läsa den här artikeln för att lära sig att äga sin egen hälsa och inte har något emot andra saker som lön tjänar eller en ökning de bör få.

Om kroppen blir sjuk och svag, kan du inte göra allt du vill, inklusive att arbeta för att exploaterande arbetsgivare som inte ger ett dugg om säkerhetsåtgärder.

Den viktigaste orsaken till mesoteliom andas in asbestdamm som kan vara i gruvan, byggprodukter, inklusive golv-och takplattor och vägg ombord.

Så om du arbetar på sådana platser och din arbetsgivare verkar bry sig om hur många toner av de mineraler du producerar per dag, är han utan tvekan äventyrar ditt liv såväl som komplicerar arbetet i din mesoteliom läkare.

Det lönar stor att vägra att vara förtryckta på detta sätt med en “rik gris” som kunde använda kraften av hans pengar för att få den bästa behandlingen i utbyte mot din hälsa försämras.

Kom igen, du måste verkligen inse att din hälsa är din tillgång och om han värdesätter ditt bidrag, då han eller hon måste behandla dig som en behjärtansvärd människa.

Det rekommenderas på arbetsplatser där asbest är den viktigaste produkten som utvinns och framställs som arbetstagarna förses med säkerhetsanordningar kläder och utrustning för att hålla dem säkra.

Om du är naturligtvis oförmögna att självsäker när det gäller dina rättigheter, då är jag rädd att konstant inandning av dessa asbestfibrer så småningom kommer att få dig att mesoteliom läkare kontor.

Varför? Eftersom han är den sista chansen du kommer att ha för en ultimat överlevnad. När du kommer till honom eller henne, ska du klaga på chestpains, andnöd om du har pleuramesoteliom.

Omvänt, om du har peritonealdialys mesoteliom, kommer du att ha tarm hinder, blodproppar anomalier, blodbrist, svullen buk, viktminskning och feber ska vara en skälig andel av symptomen för dig.

Dessa mesoteliom läkare kommer att ha ett svårt arbete för att undersöka om din historia med asbest, ålder, kör olika tester av vätska och vävnadsprover, blodprover, E-strålar innan de kan diagnostisera dig med mesotholioma.

Det bör då uppstå till dig att om du inte hade varit alltför överseende med din arbetsgivare, som att göra saken värre blir upptagen orderings andra runt, skulle detta aldrig ha hänt dig.

Kort sagt, är allt jag försöker påpeka att man kan undvika smärta, kostnaden för att träffa doktorn för cancerbehandling och slutligen risken för död genom att bevaka dina rättigheter som människa. Ta säkerhetsåtgärd även i ditt hem eftersom du inte vill att din familj att lida liksom.