hur man skapar helig plats genom att tända ett ljus

I ljuset av stearinljus kan också beteckna många saker, vilket gör dess användning varierade i heliga sfärer. Det kan stå för inre styrka och kraft mitt mörker och förstörelse. Det kan också stå för fred, glädje och lugn, för vackra önskningar och positiva känslor, böner och befrielse från lidande. Mest av allt, är ljuset av stearinljus kända för att vara mycket helig, symboliserar och gör den lättare att symboliskt vara en med ande.

producera helig plats

När du känner dig sliten av dina dagliga strider, eller när du kämpar över en hel del saker, det är ett tecken på att du skulle ha nytta genom att skapa en bit av helig plats. Vi sätter gasen i våra bilar varför skulle vi inte bränsle upp våra hjärtan och själar att synkronisera med världen och tillåta oss att nå inre och yttre harmoni och fred. Men att skapa det så kallade helig plats med en riktig ljus ofta inte är praktiskt om du är på kontoret. Därför kanske du vill prova en av de virtuella tända ett ljus webbplatser på nätet. Jag har hittat en på Center for Healing Arts den vackraste och mest tillfredsställande av de många gratis erbjudanden. Du kanske vill uppmärksamma följande tips för antingen tända en verklig eller virtuell ljus:

Ett. Förbered dig för enhet. Innan du tänder ljuset, se till att du är öppen för att skapa en ny tidpunkt. Du måste vara öppna för att ta emot de välsignelser tänt ljus, vilket kan vara lugn för kropp och själ, inre styrka, omvandling av alla negativa känslor, eller ren glädje. Förbered dig själv i några sekunder menar du ser fram emot en positiv fördel. Det tillåter dig också att koncentrera sig på verksamheten snarare än på dina akuta problem.

2. Hitta ett rum där du kan vara ensam. Ditt sinne kan lätt vandra när det är för mycket buller från människor eller från annat utanför. Det är därför lämpligt för dig att hitta ett rum där du kan vara helt själv. Det är också viktigt att du kan befria dig från ångest, skuld, eller negativa känslor. När allt får bullret inte bara komma utifrån utan även från insidan. Det kommer att vara bra om du kan öva meditation innan du börjar att tända ett ljus och skapar helig plats. Om att göra det på nätet från en bordsskiva, än den plats där din comput4r är kommer att behöva göra.

Tre. Vet syftet att tända ljus. Vad är anledningen till att tända ljus? Vill du komma ihåg en vän eller en nära anhörig? Vill du fira en mycket sorglig händelse, eller vill du se det i ett annat ljus? Är du hoppas uppnå fullständig fred eller få inre styrka? Det är användbart när du kan identifiera syftet med verksamheten, som håller fokus på det hela tiden kommer ofta hjälpa till med bästa möjliga resultat. Det kommer också att lägga mer mening till vad som kunde ha varit ett vanligt objekt, t.ex. ett stearinljus.

4. Tänd ett ljus. När du har fastställt ditt syfte och har rensat dig från sjuka tankar, är det dags att tända ljuset. Om du tända ett virtuellt ljus, är allt du behöver göra att klicka på veken av en som ännu inte är tänd. Innan du stänger du webbläsaren, det är trevligt att säga en liten bön av tack vare eller skicka ett meddelande till den person som du tänkte när du tänder ljuset.