en 10-årig strävan att bromsa bröstcancer

Bröstcancer är en mycket behandlingsbar sjukdom som nu har en överlevnad på 85 procent. Ännu mer än 212.000 kvinnor fortfarande diagnostiseras med sjukdomen varje år.

Eftersom tidig diagnos är en viktig nyckel till lyckad behandling, läkarna säger att det är viktigt att alla kvinnor över 18 år göra en bröst själv-examen (BSE) varje månad, två eller tre dagar efter sin menstruationscykel. Dessutom bör kvinnor mellan 20 och 39 har en klinisk bröst minst vart tredje år och kvinnor 40 år och äldre bör ha en mammografi varje år.

För de senaste 10 åren, har BMW i Nordamerika arbetat med The Susan G. Komen bröstcancer-den största finansieringskällan för bröstcancerforskningen i Amerika-att hjälpa till att sprida budskapet om tidig upptäckt och att bidra till att forskningen bröstcancer fortsätter. Gruppernas Ultimate Drive Programmet har höjt miljoner för att hjälpa till att finansiera insatser.

Initiativet, fullt garanterad av BMW, består av två flottor av speciellt badged BMW gör en cross-country trek, stoppa i samhällena längs vägen att hålla dagslång evenemang. Folk kommer att bjudas in att provköra bilarna-utan kostnad för deltagarna-att samla in pengar till bröstcancerforskningen, utbildning och screeningprogram behandling.

Bilföretaget donerar $ 1 ovan direkt till Komen Foundation för varje mil drivs, tillsammans med vad andra intäkter erhålls från programmet. Efter varje avslutad enhet, lägger varje deltagare sitt eget namn till signaturen Vehicle-detta år, en BMW 3-serien.

Årets mål är att höja över $ 1 miljon, vilket programmets 10-åriga totalt upp till över $ 10 miljoner. För att hjälpa fira initiativet 10-årsjubileum, har 240-stop längdskidåkning trek utökats med Alaska.

Folk kan provköra bilarna för att hjälpa cancer bekämpa bröstcancer. De kan också:

• Regelbundet genomföra BSES, har kliniska tentor och mammografi

• Sluta röka och betonar

• Få mer motion

• Skär eller minska sin alkoholkonsumtion

• Titta på deras kost. Försök att äta rikligt med olivolja, frukt, grönsaker, spannmål, färsk fisk och fågel.