bröstcancer promenad

Cancer är en av de vanligaste dödsorsakerna i världen. Många cancer undersökningar har gjorts för att förstå sjukdomen bättre. Hos kvinnor är bröstcancer den näst vanligaste cancerformen bredvid lungcancer. Det finns miljontals drabbade kvinnor i världen och 200.000 fler kommer att diagnostiseras med sjukdomen under 2007. Aktuell statistik visar att bröstcancer fordringar livet av en kvinna var 13 minuter. Det vore verkligen bra om det är högre medvetenhet om bröstcancer. Att veta om sjukdomen, dess orsaker, symptom, behandling och hantering, kommer att kraftigt hjälpa patienter och anhöriga till dessa patienter förstå sjukdomen bättre.

Ett av de mest effektiva medvetenhet bröstcancer program är bröstcancer promenad. I USA finns det Breast Cancer 3-dagars nytta. En kapitalanskaffning program deltog av män och kvinnor som vill göra en skillnad i livet för dessa bröstcanceroffer. Programmet omfattar 3 dagar eller 60 miles av promenader och deltog av miljontals människor från hela nationen. Det är en chans för deltagarna att lära sig om cancer och samtidigt bidra till att främja medvetenhet.

Även om det kan tyckas vara en hel del arbete, är bröstcancer promenad faktiskt kul. Eftersom en bröstcancer promenad är inte en ras, kan deltagarna faktiskt gå sakta mak. Det är den perfekta chansen att träffa människor från alla samhällsskikt och utbyta erfarenheter. Rutten är fylld med säkerhet och support nät med människor som står med att erbjuda mat och dryck. Det finns medicinska volontärer på stand by för akut läkarvård. Vid slutet av varje dag, deltagarna får vila, dusch och äta en härlig middag. Bekväma sovsäckar och tält levereras för en god natts sömn. Alla dessa vänliga accomondations kan göra Breast Cancer Walk en helt unik upplevelse.

Om du vill delta, men känns som du inte är redo för en sådan fysisk aktivitet, bör du oroa dig inte. Det finns utbildningar handböcker som kommer att sätta dig i perfekt form för att gå i ingen tid alls. Utbildning promenader kommer även att anordnas i ditt område att öva långväga promenader. Eftersom bröstcancer 3-dagars-serien hålls i olika städer som Boston, Chicago, Seattle, Michigan och Philadelphia, kan du öva på staden närmast dig.

Det är en bra idé att gå in på bröstcancer går. Inte bara är det bra motion, men det är också roligt och det är en stor sak.

Eftersom en bröstcancer promenad är oftast en kapitalanskaffning för att stödja bröstcancerforskningen, utbildning, behandling och screening, kommer du att bli ombedd att ta upp en viss mängd för orsaken. Du skulle bli förvånad över att veta att de flesta deltagarna överstiga detta belopp på grund av den fantastiska generositet vänner, medarbetare och familjer. Även folk som du inte känner kommer ivrigt stödja dig i din sak.

Inkomster från bröstcancer promenad kommer att distribueras till Susan G. Komen för Cure rörelsen, som redan har genererat 1 miljard dollar till dags dato för att bekämpa bröstcancer, och National Philanthropic Lita Breast Cancer Fund, en offentlig välgörenhet som anses en av de största oberoende välgörenhetsorganisationer i USA.