hur man sätter avslappningstekniker meditation att arbeta

Jag slår vad om att du kan tänka på någon som man ibland undrar om de har erövrat avslappningstekniker meditation. De verkar så lugn under press, så kan kontrollera sitt humör och de har sådana stora coping färdigheter. Dessa är biprodukter av ett effektivt och fungerande avslappning meditationsteknik.

“Relax”. Det är några ord som inte är det? Har du haft tillfällen när du “bara behövs för att koppla av”, men du kan inte? Det är ganska vanligt. Men vissa människor vet att det finns sätt att använda avslappningstekniker meditation för att hjälpa dem att sätta sina sinnen, kroppar och sprit i vila och för att nå det tillstånd av avslappning där de kan sova, vara vem de verkligen är med vänner och familj eller komma tillbaka till arbeta i en avslappnad och bosatte sätt. Så det kommer att betala oss big time om vi kan få ett försprång på att lära sig att sätta avslappningstekniker meditation att arbeta så att vi har kontroll över detta viktiga område av livet också.

Tryck egna knappar

Vi har alla saker som kopplar oss och saker som inte gör det. Därför är meditation “gurus” arbete med dig att välja precis rätt fokuspunkter för dig så att du har objekt att meditera över det redan har den makten att koppla dig. Om något, är den dagliga eller rutinmässig övning för din avkoppling meditationsteknik ett övningsfält för dig att testa olika fokuspunkter för att se vad som åstadkommer avslappning och vad som inte.

Varje gång du slår oss ner för en tid i meditation, ställer du ut några mål för vad du vill uppnå. En del av förändringen av strategi för att utforma en teknik avslappning meditation är att gå mot en högre nivå av avslappning ett mål av övningen. Genom att lära sig att “driva egna knappar” så att du vet exakt inte bara de fokuspunkter som flyttar du mest snabbt mot avkoppling utan hur man använder dem, är du utveckla dina färdigheter i avslappning meditation teknik att använda vid andra tillfällen.

fullända din teknik avslappning meditation

Det finns mer att kunna executive en välutbildad teknik avslappning meditation än att bara använda den under dessa tider av isolering när det är lugnt och din omgivning är perfekt avstämd till vad du gör. När allt är finjusterade förmåga att introducera avkoppling till ditt sinne på kommando ett kraftfullt vapen i vardagen. Så ett av målen för att utöva och finslipa din teknik avslappning meditation är att lära sig de viktigaste punkterna i avslappning och hur man kan utlösa dem så att de blir nästan “andra natur” för dig.

Detta kommer att ta tid, men dess tid är värt att investera i din avkoppling meditationsteknik. När du utvecklar ditt program, kommer du att kunna nå ett tillstånd av lugn och avkoppling snabbare vilket kommer att säga att du håller på att bli en expert på din avkoppling meditationsteknik. Denna kompetens kommer att tjäna dig väl när du tar vad du har lärt dig och tillämpa den i världen utanför din meditation retreat.

ta det i strid

Nu är du redo att bli som de människor vi talat om tidigare. Förutom att du inte kan vara någon som föddes bara “cool under press.” Vad ni har gjort är att du har använt dina avslappningstekniker meditation för att träna ditt sinne hur man ska gå till den avslappnade plats även när saker omkring dig är inte lugn och ro och fridfull.

Du kan hitta dig själv att tillämpa dina avslappningstekniker meditation först i lugna situationer där små saker går fel. En platta raster eller du får trakasseras i trafiken. Istället för att spänna upp, bli arg eller förlora det, börjar din avkoppling meditationsteknik för att ta över. Snart du går ner dessa beresta vägar i ditt sinne att du lärt dig så bra när du tränar din meditativa metoder, men du får resultatet av ökad avslappning, men i en verklig situation.

Du får de fördelar som idrottsmän ibland njuta. Fördelarna med din disciplin ger resultat i vardagen. Sen när du känner dina avslappningstekniker meditation hitta sätt att hålla dig avslappnad under milt tryck, kan du lära dig att utlösa dessa reaktioner vid större och mer stress kommer över dig. Till världen är du en helt ny människa.

Men du vet att du är samma person, men en som har lärt sig de discipliner att stanna avslappnad, även, som de säger, när alla andra runt omkring dig kommer galen. Då människor kommer att titta på dig och säga, “Han verkar så lugn under press. Hon är så kompetent att kontrollera hennes humör. De har så stora coping färdigheter. “Och i det ögonblicket, har din avkoppling meditationstekniker lönat sig till det yttersta och allt ditt hårda arbete kommer att ha varit värt all den tid du investerat.