malignitet, äggstockscancer

malignitet, ovarian

Kvinnor desperat för tillståndet av att vara gravid eventuellt kommer att sätta sig upp för malignitet om de tar fertilitet medicinering. Mary Rossing, Ph.D. Och kollegor vid University of Washington i Cancer Research Center kom till slutsatsen att kvinnor som tar fertilitet medicinering hade 2-1 / s gånger den naturliga möjligheten stigande äggstockscancer, speciellt långvarig praxis av läkemedlet clomiphene, vid Stanford University School of Medicine kom till slutsatsen en trefaldigt ökad risk för äggstockscancer hos kvinnor som använder fertilitetsbehandling.

Äggstockscancer tros härröra från genetiska misstag som inträffar som celler dela sig för att renovera äggstocken så snart som den spricker att tillhandahålla ett ägg. Innan nuläget villkoret att vara gravid, kommer som ett slut ägglossning i månader i taget, har offentliggjort att kraftigt minska sannolikheten för en kvinna att utveckla äggstockscancer, är det förståeligt att allt som stimulerar ägglossningen kommer att drabbas motsatt resultera.

Denna genetiska ofullkomlighet, förresten, kommer eventuellt att korrigeras genom god näring. Alla de sjukdomar som drabbar oss är kommer om eller påverkas av gener. Bara eftersom du är född med defekta gener, betyder inte att du stå ut med att leva med dem. Verkligheten är, kroppen har enzymatiska maskineri för att besegra och renovera felaktiga nukleärt DNA (gener). Denna offensiva linjen beror på bra kost för optimal prestanda. Emanuel Cheraskin, MD, säger ýthink av genen som fröet, den naturliga miljön som jorden. Du kan odla en frisk planta i prima mark även om du börjar med en svag frö.

En associerar avslöjade mig de nyligen exponerats genen för övervikt. Det avslöjades på botten av en behållare av Haagen Daz glass, skrattade hon.

Ätandet av mejeriprodukter har anslutits till en högre än normal förekomst av äggstockscancer. År 1989 kopplade gynekolog Daniel Kramer vid Harvard Medical School i Boston galaktos äta med en ökad sannolikhet för äggstockscancer. Galaktos har upptäck att vara giftiga för mänskliga ägg, kan det vara så att det genom att vissa medel stör vår enzymatisk offensiv linje.

Om du vill undvika äggstockscancer, inte äta feta produkter, och koncentrera av färska, hela grönsaker. Harvey Risch, MD, Institutionen för epidemiologi och folkhälsovetenskap, Yale University School of Medicine kom till slutsatsen att de onda kolesterol-lyfta egenskaper Tran fettsyror, ökad mättat fett ett ägg en kvinnas sannolikhet att bli äggstockscancer. Han kom till slutsatsen att äta vegetabiliska fibrer minskar risken eftersom den minskade kolesterol. Han beslöt att minska intaget av mättat fett tillsatts och tidskrävande grönsaker verkar släppa chansning av äggstockscancer. Om ditt kolesterol är hög och du är orolig för äggstockscancer, tar åldern vitlök extrakt.