livsmedel för att hjälpa till att kontrollera högt blodtryck – se upp för dessa livsmedel för att sänka BP_

Är du en av de mer än 65 miljoner amerikaner som har högt blodtryck? Vad som är ännu mer skrämmande är att du kan vara bland de många som inte ens vet att de har det – och under denna tid kan det skada ditt hjärta, dina blodkärl och andra organ i kroppen. Det är viktigt att följa upp detta genom att ha ditt blodtryck tas regelbundet.

Den goda nyheten är att vi kan förebygga högt blodtryck och slå det genom att anta rätt högt kost blodtryck tidigt. Den idealiska hypertoni kosten kommer att sänka blodtrycket, minska risken för hjärtsjukdomar, stroke och även vissa typer av cancer och hjälper dig att behålla en hälsosam vikt. Det finns ingen magisk ingrediens, och de är inte svåra att hitta. Vad du behöver ta reda på är vilka livsmedel som är hälsosamma och botas och varför, eftersom ihåg att det är vad vi äter som kan förorsaka denna sjukdom och samtidigt kan hjälpa behandla det.

omega 3 – fettsyror

Öka din omega 3 fettsyror konsumtion-du hittar dessa i lax, tonfisk och hälleflundra. American Heart Association rekommenderar att äta fisk (särskilt fet fisk som makrill, insjööring, sill, sardiner, långfenad tonfisk och lax) minst 2 gånger i veckan.

Dessa speciella syror inte bara lägre kolesterolvärden men har visat sig sänka högt blodtryck också.

Hela havre

Du behöver öka ditt intag av hela havre att kontrollera inte bara blodtrycket, men ditt kolesterol och blodsocker.

frukt

Öka ditt intag av grönsaker och frukt, enbart dessa är högre i kalium, magnesium och kalcium – alla näringsämnen som har anknytning till betydligt lägre blodtryck. Konsumera bananer, meloner, apelsiner för din frukt och sötpotatis, spenat och sojabönor för dina grönsaker.

grönsaker

Vitlök och lök har använts i århundraden i behandling av hypertoni, har de förmågan att stärka hjärtat och upprätthålla blodflödet därigenom reglera trycket av blodet. Den helande egenskaper vitlök ensam magisk – börja älska lukten och smaken av vitlök. Börja använda dem i din gräddfil, dina sallader, soppor, pasta och andra livsmedel.

Andra grönsaker att tänka på är kalium berikat såsom sötpotatis, spenat och sojabönor.

c-vitamin

Öka ditt intag av produkter som innehåller C-vitamin om det är genom ett vitamintillskott för att öka din frukt intag som apelsiner.

Justera din kost för att inkludera dessa livsmedel i kombination med en viss regelbunden motion kan du vara säker på att ditt blodtryck sänks. Detta är en enkel och naturlig hem botemedel tillgänglig för alla. Det kräver en del forskning och uthållighet och i många fall är ett bättre alternativ till att använda skadliga mediciner eller droger.