diabetiker medicinska förnödenheter – en grundläggande checklista

När det gäller att ta hand en sjukdom som diabetes och bibehålla hälsosamma blodsockernivåer, diabetes medicinska förnödenheter spelar en viktig roll. Kom ihåg att du behöver för att noggrant bibehålla glukos och insulin nivåer, inklusive en hälsosam blodtryck. För att göra ditt jobb på ett korrekt sätt, kräver att du har en komplett uppsättning av diabetes medicinska förnödenheter hands.

Här är en grundläggande checklista för diabetiker medicinska förnödenheter i syfte att se till att ditt blodsocker och insulinnivåer är friska:

a) insulin

Detta är en extrem nödvändighet för personer med typ 1-diabetes. Man kräver regelbundna faktiskt dagliga insulininjektioner slots för att kunna fungera på ett normalt sätt. Personer med typ 2-diabetes kommer också att kräva insulin slots för att hantera friska glukosnivåer någon gång i sitt liv.

Du skulle hitta mer än ett tjugotal typer av produkter relaterade till insulin sålda på marknaden dessa dagar. Dock bör du rådfråga din läkare innan du gör något beslut om inköp av insulin produkt.

b) insulinsprutor

Dessa är speciellt utformade nålar för insulin användning. Dessa kanyler finns tillgängliga på olika storlekar och tjocklek beror oftast på att kravet på användaren.

Det är oerhört viktigt att gå för nålens val som ett felaktigt val kan leda till smärtsamma injektioner samt medicinska komplikationer. Överväga att köpa dessa nålar endast från en känd varumärke för att njuta av hållbarhet och garantera säkerheten.

c) Insulin testremsor

Dessa remsor måste användas med diabetes testa meter. Se till att de två komma överens med varandra mycket väl.

d) Insulinpumpar

Dessa pumpar är skyldiga att vara anslutna till kroppen via infoga en flexibel slang till magen huden. Röret är faktiskt kopplad till en kateter som insulin skulle kunna undvaras. Korrekt placering och positionering av denna pump är nödvändig för att underlätta kontrollen insulin flöde in i kroppen för att upprätthålla idealiska insulinnivåer.

Dessa pumpar kräver att programmeras för att gynna dig med adekvat dos. De flesta läkare rekommenderar inte dess användning när det gäller att få delta i fysiskt ansträngande aktiviteter.

e) Diabetic test mätare

Detta är en viktig tillgång när det gäller att övervaka glukos och blodsockernivåer effektivt. Det skulle vara en bra idé att gå för bärbara kit för att hålla koll på dina glukosnivåer även när du reser.

f) Jet injektionsmissbrukare

Dessa är idé för folk som behöver ta dagliga insulin skott. Dessa använder högtrycksluft att spruta insulin in i huden hos patienten.

g) alkoholkompresser

Dessa är nödvändiga för att göra injektionsställen ren och steriliseras. Med dessa kompresser, behöver du inte oroa dig för upphandlande bakterie-eller virusinfektion.

h) druvsockertabletter

Dessa är till hjälp för människor som upplever låga blodsockernivåer. Med dessa tabletter, kan du garantera omedelbar, noggrann och säker ökning av blodsockernivån.

i) Erection vakuum terapi

Det är ett säkert och effektivt sätt att undvika betydelse som en följd av diabetes.

j) Injektion utbudet start-up kit

Dessa kit finns med fria sprutor och adaptrar injektionsflaska du behöver för att bibehålla frisk glukos-och sockernivåer i kroppen.