blodtryckmedications – minnas att ta dem

Tar du för närvarande läkemedel för ditt blodtryck? Tar du andra mediciner också? Komma ihåg att ta någon medicin kan vara jobbigt för vissa människor särskilt om du har att ta mer än en åt gången. Här är några saker som kan hjälpa dig att komma ihåg att det är mycket viktigt att du inte glömmer att ta din medicin blodtryck.

Vissa människor köper små piller lådor som hjälper dig att organisera dina piller. Du kan köpa piller lådor som har en för varje dag i veckan. Du sätter alla piller du måste ta i varje ruta för varje dag. Du kan köpa dessa nästan var som helst och de komma till hands för dem som är glömsk.

Om du tar medicin regelbundet du kan försöka hålla det på ditt badrum sink. När du är klar redo eller bara borsta tänderna, kan du ta din medicin. Har ditt blodtryck medicin och andra mediciner som du måste ta höger där. Detta är en stor enkel påminnelse.

Få in en rutin. Ta dina piller blodtrycket vid samma tidpunkt varje dag så småningom kommer att få dig i vana och du kommer inte att glömma. Om du måste ta din medicin med mat kan du alltid ta dem varje dag med din lunch. Komma in i vanan att detta är ett bra sätt att aldrig glömma dina blodtryckpiller igen.

Det finns många människor som sätter anteckningar överallt för att påminna dem att göra något. Ta din medicin blodtryck är inte annorlunda. Sätt upp en lapp på kylskåpet eller på datorn på jobbet. Varannan dag eller varje vecka ändra färgen på sedeln och placera den i en annan plats, på telefon, spegeln, kylskåpet, där du kommer att se det.

Ett riktigt bra sätt att komma ihåg att ta din medicin blodtryck är att göra din egen lilla personliga diagrammet. Försök att använda olika färg pennor om du har olika mediciner att ta. Detta är ett mycket snyggt och organiserat sätt att hålla koll och hjälpa dig att komma ihåg.

Om ingen av dessa skulle fungera för dig, försök att ha en vän eller släkting att ge dig ett snabbt samtal under dagen för att påminna dig. Även om detta kanske låter effektivt det kanske inte fungerar så bra för vissa. Om du tar din medicin blodtryck medan du talar i telefon med dem kan det vara till stor hjälp. Om de bara ringer för att berätta och sedan hänga upp, kan du glömma den tiden.

Om du har en dator och är kunniga nog att du kan ställa in en påminnelse. Du kan också hitta gratis tjänster som gör det åt dig och skickar dig en påminnelse e-post. Har säger det dig att ta ditt blodtryck och har det Upprepa tills du har tagit den och sedan ta bort det. Gör det gör det varje dag och du kommer att komma ihåg att ta din medicin blodtryck.

Du kan lätt komma med egna kreativa sätt att komma ihåg att ta din medicin blodtryck. Prova några olika sätt och se vad som fungerar bäst för dig. När du får in en rutin att ta det bör du inte ha problem att komma ihåg att ta den.