hypertoni receptbelagda läkemedel vilka receptbelagda läkemedelsföretagen inte vill att du ska know_

Du eller någon närstående lider av “tysta mördaren” av högt blodtryck eller högt blodtryck. Tyvärr, du arbetar med en mycket dödlig sjukdom som dödar nästan 60.000 amerikaner varje år. Lyckligtvis vet du att du (eller någon närstående) har högt blodtryck och att du gör något åt ??det! Information är en av de viktigaste verktyg du har för att inte tillåta högt blodtryck för att ta ditt liv!

Innan du börjar behandla ditt höga blodtryck med hypertoni medicinering, är det viktigt att du vet vad du kan få från medicinering. Och som vissa saker, högt blodtryck receptbelagda läkemedel har sin goda och sin dåliga!

vilka receptbelagda läkemedelsföretagen inte vill att du ska veta …

Ett. Diuretika: Även diuretika befria kroppen av vatten och natrium (minskande blodtryck), visste du diuretika bokstavligen kommer att tömma kroppen på värdefulla näringsämnen som håller kroppen frisk. Finns det inte ett bättre alternativ?

2. Betablockerare: Betablockerare skapar en uppbromsning av hjärtat vilket avlastar trycket. Men vanliga biverkningar är: trötthet, kalla händer / fötter (dålig cirkulation), yrsel, muntorrhet / ögon / hud och astmaliknande symptom. NEJ TACK!

Tre. ACE-hämmare: ACE-hämmare hämma bildandet av angiotensin II, vilket slappnar artärerna sålunda sänka blodtrycket. Tyvärr, vanliga biverkningar inkluderar förlust av smak, hudutslag, raspiga hosta, och ibland njursvikt. NÄSTA!

4. Alfablockerare: alfa-blockerare slappna av musklerna och hålla blodtrycket nere. Men få detta, Alfablockerare gemensamma biverkningar är huvudvärk (migrän), illamående, trötthet, viktökning, hjärtklappning, och höjer det onda kolesterolet och i vissa fall orsaka hjärtsvikt. LURAR DU MIG?

Fem. Vasodilatorer: Vasodilatorer är oftast en sista utväg medicinering och har allvarliga biverkningar. Biverkningar inkluderar: bröstsmärtor, hjärtklappning, hjärtklappning, vätskeansamling (ödem), illamående, kräkningar, yrsel, rodnad, huvudvärk, nästäppa och kraftig hårväxt. Vem i deras rätt sinne vill det?

6. Den Kostnad: Visste du att miljontals människor tillbringar hundratals till tusentals dollar enbart på dessa mediciner? Det är därför vården är en flera miljarder dollar industrin! Finns det något billigare?

tusentals människor bota högt blodtryck naturligt och permanent

Jag blev chockerad av att ta reda på att högt blodtryck receptbelagda mediciner var värre än sjukdomen av högt blodtryck. Men är det ett bättre sätt? Yes! I själva verket finns det en billigare, effektivare (inte ett recept band-stöd), mer permanent och mer naturligt sätt att göra ditt blodtryck sjunka. Vår naturliga botemedel för högt blodtryck har hjälpt tusentals rädda deras liv från den dödliga sjukdomen av hypertoni. Vad skulle du ge för att avsluta oroande, ger dig och din familj sinnesfrid, gör ditt blodtryck sjunka, och få ditt liv tillbaka? Tusentals dollar? Hundratals? Vad sägs om en bråkdel av vad det skulle kosta för en förskrivning av HBP medicin? Ta en minut för att se vad andra har sagt om vår 100% riskfritt, pengarna tillbaka garanti botemedel rapport. Vänligen inte vänta en dag för att behandla din hypertoni problem!