hur man andas ordentligt under meditation

Hur viktigt andningen är under meditation? Mycket. En av de viktigaste fördelarna med korrekt andning blir hela din kropp och själ helt avslappnad. Annars blir det svårt för dig att hålla ett öppet sinne. Du kommer genast bli störd av ljud runt omkring dig eller till den oro och osäkerhet som grumlar ditt sinne.

Korrekt andning under meditation, intressant, kräver en hel del övning. Det, aos inte enkelt som att hålla luft in och ut ur kroppen. Den behöver också medvetenheten vad du, Aore gör. Detta är hur du tar dig till nuet och placera alla orsaker till din oro till det förflutna eller framtiden.

tips

Ett. Bär något bekvämt. När du vill öva meditation, se till att du, Aore bekväm med allt, även med de kläder som du bär. Dessa små detaljer har förmågan att distrahera dig från vad du, Aore gör. Om du, Aore en nybörjare, kommer detta att vara en sådan enorm häck.

2. Hitta en lugn plats. Det spelar? T roll om det, AOS i ditt hem, kontor eller någon offentlig plats. Meditation kan hända var som helst, så länge det, AOS lugn eller lugn. Lugnet i omgivningen kan påskynda uppnåendet av fred i ditt sinne. Du kanske också vill plocka det bästa tiden att meditera. Återigen är nyckeln här tystnaden.

Tre. Korsa benen och sitta rakt. Det, aos viktigt att du är i en riktig sittställning. Ryggen ska inte vara slouching men i linje eller straight. Du kan känna din ryggrad för det. Genom att göra så, hindra dig all obstruktion av luft som strömmar in och ut kroppen under andning.

4. Börja med att andas in och ut. Där, AOS inget bestämt antal gånger när du ska andas in och ut under meditation. Denna process bör vara så naturliga som möjligt. Du kan andas genom munnen, men du, uppmuntrade Aore att göra det genom dina näsborrar. Du kan också hålla ögonen stängda. På så sätt kan du minska kraftigt risken för att bli distraherad. Detta kommer också att du kan ge din fulla koncentration till din andas.

När andas, gör så djupt och långsamt. Återigen, du don? T måste räkna utan att helt enkelt vara mycket medveten om luftrörelser från och till din kropp. Du kommer att märka att andningen skapar vissa vibrationer, som då kommer att vara i fokus för din meditation.

Du kanske också vill känna rörelser i mellangärdet och lungorna.

Fem. Lyssna på några subliminala meddelanden. Eftersom ditt sinne är i sitt viloläge under meditation, blir detta den bästa metoden för att sätta in subliminala meddelanden i ditt undermedvetna. Dessa meddelanden används ofta för att ändra vissa negativa uppfattningar om dina personliga problem och om ditt liv, vilket gör att du kan övervinna vissa utmaningar. De subliminala meddelanden ges vanligen i form av affirmationer.

Du kan förbereda subliminala meddelanden innan meditation. Du kan också använda de färdiga sådana, omvandla dem till MP3-filer, så du kan bara lyssna på dem medan du, Aore mediterar.