att bli av med celluliter – finns det effektiva behandlingar

I dag är frågan om hur man kan bli av med celluliter är föremål för debatt, tro det eller ej, med nära nittio procent av kvinnorna. Att berätta redan från början av celluliter behandlingar är tveksamt – du kan få en förbättring, men det kommer förmodligen inte att lösa problemet. Det finns många kvinnor som utövar, eller ens hör till den grupp av hängivna professionella idrottare, men även då de slåss med oönskade celluliter. Så vad är celluliter och vad är orsakerna till dess förekomst? Celluliter är ett tillstånd i huden när den visas gropig i områden som lår, nedre extremiteterna, rumpa, mage och höfter. Skälen för visning av detta estetiskt obehagligt tillstånd är inte direkt kopplade till själva huden, men med den fettvävnad som ligger direkt under huden. På grund av den säregna organisationen av fettsyrorna celler på molekylär nivå, är det ganska otänkbart att behandla celluliter med effektivitet med användning av endast fysiskt krävande aktivitet. Om de feta cellerna blir oflexibla, kommer deras strukturella svaghet återspeglas helt på epidermal vävnad i huden och ingen motion kommer att ta bort det.

Så, kan man fråga sig hur man håller denna fettvävnad så integrerad som möjligt. Bellow jag ge en introduktion till några av de metoder för celluliter minskar som ofta används i olika kosmetiska centra. Före att flytta till de vanligaste metoderna för celluliter avlägsnande, ska du veta att vi kan komma på några resurser för att bekämpa eller bättre säga utesluter celluliter från att hända på första plats. Nyckelordet är essentiella fettsyror, som är i huvudsak bland de komponenter som behövs av vår kropp så att den kan bekämpa celluliter. Ni har säkert hört talas om Omega 3 och andra Omega syror fettsyror, som anses vara bland de viktigaste ingredientsof en hälsosam kost. Dessa essentiella fettsyror är vad vår kropp ingriper för att göra de feta cellerna elastiska snarare än räfflade, och vår hud polerad och attraktivt. Utmärkta källor för denna essentiella fettsyror är havet fiskar, såsom lax, sill eller sardiner, men vi hittar också Omega 3 i lin och olika nötter.

I det följande finns en kort översikt över några av de metoder för celluliter eliminering som ofta används i olika kosmetiska centra.

Massage: Den anti-cellulit massage och lymfdränage är de mest sysselsatta metoder för behandling av celluliter. Ha i åtanke att båda metoderna är inte direkta sätt att närma sig problemet med att bekämpa detta villkor, på grund av det faktum att de inte kommer att ge tillräckliga och tillfredsställande resultat.

Celluliter Mesoterapi: Denna metod använder olika medicinska mixar och homeopatiska botemedel som är direkt injiceras i de berörda hudpartier. De biverkningar av denna behandling är synliga blåmärken som försvinna efter några dagar.

EMS och Electro Body Sculpting: Båda teknikerna är förbundna med vissa typer av elektriska pulser eller elektromagnetiska pulser som provocerar mekaniska muskler kontraktion. Eftersom celluliter inte är ansluten till musklerna, kan vi inte riktigt prata om minskning av celluliter. Den ökade blodcirkulationen tillsammans med de befästa musklerna lägga till bättre övergripande formen på kroppen, och det varar en viss begränsad tid.

Idag kan man hitta en hel del relativt bra celluliter behandlingar, en av de nyare är ultraljud. De kan vara mer eller mindre effektivt, men man bör vara försiktig eftersom vissa av dem är mindre prisvärd, och andra är med kontraindikationer. Skönheten kan vara viktigt, men viktigast är vår hälsa, bör man aldrig glömma denna enkla sanning.