ny behandling mesoteliom – Gendicine, den senaste stora hopp för cancer och hur att söka behandling.

Gendicine fungerar genom att kombinera p53-genen, som är en tumör suppressant, med ett verktyg virus. När Gendicine viruset sedan injiceras i cancertumör, viruset infogar genen p53 in i cancercellerna. När genen p53 är i cancercellerna, det orsakar dem att självDestruct. Kliniska försök har visat en 64% framgång i denna terapi i kombination med strålbehandling.

Dr Li Dinggang är en av de män som är ansvariga för att lyckas med denna nya terapi. Han är en onkolog som studerat i fem år vid Johns Hopkins University under 1990-talet. Sedan 1997 har han samarbetat med Dr Peng Zhaohui, ordförande och VD för det kinesiska läkemedelsföretaget, SiBiono, utveckla Gendicine. Vid 50 år gammal, är Dr Dinggang direktören av Gene Therapy Center i Kina och också aktivt behandlar cancerpatienter vid Haidan sjukhuset i Peking.

Dr Dinggang begär att alla cancerpatienter som är intresserade av Gendicine terapi lämna sina medicinska fallbeskrivningar på engelska och han kommer att få det översatt till kinesiska. Efter att ha granskat ärendet historia på kinesiska, kommer han svara tillbaka med en bedömning av om du ska gå tillväga för att ansöka om upptagande till Haidan sjukhus för behandling.

Det är klokt att söka en vän eller någon du känner som talar flytande kinesiska, för att hjälpa till med att söka inträde till sjukhuset och i princip kommunicera med förvaltningen personal. Dessutom skulle en kinesisk översättare vara till stor hjälp att organisera lokala transporter och tillfälliga behov boende i Peking.

Behandlingen Kostnaden för Gendicine kan vara uppåt på $ 30,000 USD, vilket inte inkluderar kostnader för resor och logi. För att söka finansiering för dessa kostnader, kan du hitta en mesoteliom advokat som kan hjälpa dig att begära kompensation från källan till din mesoteliom cancer.