konditionsträning för god hälsa

Cardio är det som är ansvarig för att känna oss bättre när vi känner trött. Inte bara detta, men när vi försöker gå ner i vikt eller komma i bättre form, ingenting får oss det snabbare än konditionsträning. Vad menar jag med detta?

Från att gå för en lång sikt att gå en rask promenad till cykling, rodd, simning eller hoppa rep, alla dessa aktiviteter är exempel på olika sätt som vi kan införliva konditionsträning i våra liv. En större del av konditionsträning har att göra med vad du gör när du inte tränar: din kost. Alltför ofta ser du folk (gym råttor) som går till gymmet religiöst, varje dag, efter jobbet. Du kommer att se dem på löpband och elliptiska maskiner löpning, promenader eller spinning deras väg in i en svett-inducerad frenesi. Men efter en tid kommer du att märka att du inte ser några resultat i deras fysiska utseende har förändrats alls. Varför är detta? Varför har de inte gjort några framsteg i sin fysiska framsteg?

Det enklaste svaret på den frågan är att det har att göra med deras livsstil utanför gymmet. Vem som helst kan gå till gymmet och träffa löpbandet under en längre tidsperiod, anstränger sig, men det betyder inte nödvändigtvis att de kommer att förlora vikt att de siktar på att förlora om de inte äter ordentligt eller få tillräckligt med vila utanför detta. Människor förändras korta sig utan att ens vara medvetna om det. Det finns de som går på gym och motion tills de ser att maskinen har sagt dem hur många kalorier de har bränt. När de når en önskad kalori belopp, de slutar, lämna gymmet och njuta av det hamburgare som de har väntat på hela dagen. De känns som om de förtjänar det för allt det hårda arbete som de har just lagt in på löpbandet!

Detta är fel inställning att ha, men tyvärr är det något som många amerikaner har antagit. Dina träningsmål (om ditt mål är att äta hälsosammare och upprätthålla en optimal fysisk fysik), bör inte vara att träna så att du kan äta. Snarare bör det finnas en balans där äter bör vara nästan som ett andra heltidsjobb-men en som du gillar. Du bör vara glada över att vilja leva i en sund kropp och vill ta hand om dig själv. Det är okej att ge till behandlar då och då. Om något är det hälsa och uppmuntras, så att du kan undvika hetsätning senare.

Arbetet med att ändra ditt tankesätt om fitness och lära sig att disciplinera dig själv om du någonsin vill förlora det övervikt och behålla den. Lär dig att hålla dig tillbaka från att äta vissa livsmedel som är dåligt för dig och verkligen tänka igenom konsekvenserna. Den omedelbara tillfredsställelse säker kan smaka bra, men är det värt det i längden?