bröstcancer – vad du don `t know

Okej låt oss börja, bröstcancer är en typ av cancer som råkar komma från bröstvävnaden, logiskt. Nu uppstår oftast från den inre delen av kanalerna i mjölken eller ens från den som levererar mjölken själv. Nu cancer, specifikt bröstcancer som råkar leverera från de faktiska kanalerna är känt för att vara lika de duktala karcinom.

överlevnad

För övrigt gäller den överlevnaden är det svårt att ens uppskatta hastigheten när det gäller cancer. Du kan aldrig uppskatta sådana betyg och hur jag ser på det är bättre att vinna i dina egna chanser och inte behöva jämföra med andra. Tänk på att oddsen är inte i varje `s favör, det är livet så don` få t upprörd med vad som kommer upp och acceptera det.

återhämtar

Återställa är den process som kommer tillsammans direkt efter nyheterna. Det är inte en överraskning, borde alla ha sin chans i denna otäck kamp. Vissa vinner och några bara don `t göra det men det spelar ingen gör dem inte mindre värda att leva. Det är tvärtom, är det deras tid att lämna eftersom de hade sin chans att leva sitt liv som det ska levas. Patienter som diagnostiserats med cancer bör omedelbart få den bästa behandlingen, och lita på mig cancerpatienter tenderar att få den främsta behandlingen eftersom cancer anses vara den dödliga sjukdomen så med rätt behandling finns det en god chans att de kommer att överleva.

Du ser dessutom beror överlevnad på mellanstationer. Du ska veta att den 10-åriga sjuka har olika priser som inte är specifika, de tenderar att ränta från 98% till 7%.

behandling

Visst behandlingen varierar från en patient till en annan. Vissa cancerpatienter huruvida denna typ av cancer är bröstcancer, lungcancer eller hudcancer. Det finns många typer, men från toppen av mitt huvud som var vad jag nu kan komma på. När det gäller behandlingar, varierar de naturligtvis inte varje sjukdom får samma behandling. När det gäller de typer av behandlingar, du har kirurgi som tenderar att uppstå en hel del, är droger en annan typ av behandling som råkar falla under två delar, hormonell behandling och kemoterapi. Jag är säker på att dessa typer av läkemedel är inte en överraskning för er, även sist men inte minst har du strålning som är den vanligaste typen av behandling.

Nu tillbaka till bröstcancer, låt oss täcka det. Du ska veta att bröstcancer är den mest populära typen av cancer som uppstår till kvinnor förstås som tyvärr råkar vara den näst vanligaste orsaken till dödsfall i cancer. Dessutom är det säkert att erkänna att inte bara kvinnor har bröstcancer men män tenderar att ha det också men inte lika mycket som kvinnor men.

tecken på bröstcancer

När tecknen, det finns en hel del tidiga tecken som tenderar att visa. Här är några som du bör veta om:

1) För patienter med bröstcancer, först de tenderar att hitta en knöl som är vanligt singel och fasta. Dessutom tenderar denna klump vara smärtfri när först upptäcktes. Du vann även `t tror att det är något fel med din kropp.

2) Din hud till exempel, blir en del av området på bröstet eller ens underarm i vissa fall ylle. Som ett resultat blir visionen om hela huden gradvis något udda.