är amerikaner i riskzonen för hjärtsjukdom – berättelsen om Joe genomsnittlig amerikan blå krage arbetstagare

Är amerikaner i riskzonen för hjärtsjukdom är verkligen en fråga som har att göra rundor sistone. Men om detta är sant varför är amerikan i riskzonen för hjärtsjukdom?

Antalet amerikanska i riskzonen för hjärtsjukdom kan lätt vara i tiotals miljoner. Med över 1,1 miljoner hjärtattacker inträffar varje år är det lätt att se varför Amerika är en anses vara en varm bädd av hjärtinfarkt aktivitet. Men vad handlar det om våra genetik eller livsstil som möjligt kan leda till så många hjärtinfarkter.

För att bättre förstå detta bör vi titta på vad AMA anser vara de primära riskfaktorerna för hjärtinfarkt sjukdom. De är kön, ålder, ärftlighet, rökning, höga kolesterolvärden, högt blodtryck, inaktivitet, kroppsfett nivåer över 20%, diabetes, stress och överkonsumtion av alkohol. När vi tittar på den här listan, och jämför det med statistiken hjärtattack vi förmodligen kan lägga undan kön när det kommer till det oproportionerligt stora antalet hjärtinfarkter i USA, men resten av dessa riskfaktorer är på många sätt invävda i tyget av vardagen för de flesta amerikaner.

Först mycket av det ständigt ökande antalet har att göra med en åldrande befolkning. Till exempel, de flesta hjärtinfarkter inträffar i de över 45 år, med en jättestor 83 procent av dödsfallen inträffar i de över 65 års ålder.

Nästa man kunde gruppera ihop många av de andra riskfaktorer i det dagliga livet för de flesta arbetande amerikaner. Låt oss ta en titt på hur det dagliga livet i en amerikansk blue collar worker kunde göra dem till en utmärkt kandidat för hjärtsjukdom.

Joe jobbar på den lokala uppvärmning och luftkonditionering företag spenderar sina dagar och ibland nätter reparera värme och luftkonditionering enheter. På grund av den nya datormodeller som har honom att göra mer service samtal varje dag han är mer stressad än någonsin.

Joes dag börjar de flesta morgnar på runt 5 am. Han har att bekämpa den tunga trafiken att göra det för att arbeta med 7:00 där han laddar sin bil och ger sig ut för att göra sin första servicebesök. Längs vägen stannar han på lokal snabbmatsrestaurang och plockar upp en av dessa läckra hög fetthalt, hög smörgåsar kolesterol frukost och en kopp kaffe för att hoppa starta sin dag. Han vet att denna typ av mat kommer att packa på pounds och täppa hans artärer men det finns helt enkelt inte tid eller pengar att söka för ett hälsosamt alternativ. Efter att ha avslutat sin långa arbetsdag han plockar upp en korg av stekt mat på vägen hem. Han anländer äntligen hemma hos 6:30 PM, duschar, har middag och sedan plops ner i sin fåtölj för en stor bit chokladkaka och glass. Efter hans dessert, och naturligtvis lite kvalitetstid tid för familjen, är han redo för sängen runt 10 pm. Joes läkare har sagt till honom att om han inte sakta ner, gå ner i vikt och ändra sin diet han kunde vara en risk för hjärtsjukdomar, men vem har tid dessa dagar, med levnadskostnaderna är så höga. Efter allt han och hans fru är bara knappt få med så det är.

Berättelsen ovan är typiskt för de flesta hårt arbetande amerikaner. Långa arbetstider, högt kolesterol livsmedel, massor av stress, låg fysisk aktivitet utanför sina jobb, och livsstilar som främjar viktökning, diabetes och högt blodtryck har blivit enkelt normen. Om du frågade Joe om han skulle vilja göra en förändring skulle han förmodligen säga ja, men han helt enkelt inte har pengar, tid, eller viljan att göra det.

Om du vill läsa mer om hur högt kolesterol sätter många amerikaner i riskzonen för hjärtsjukdom Klicka här