göra meditation en del av din livsstil

Vid det här laget, har du redan hört om den växande listan över fördelarna med meditation. Frågan är, hur kan du se till att du verkligen kan njuta av dem alla? Svaret är genom att göra det till en del av din livsstil. Detta innebär att du inte kommer att göra detta endast ett par gånger i veckan. Faktum buddistiska eller tibetanska munkar meditera inte bara i några minuter men i flera timmar. Det finns andra som kan meditera i dagar.

Men, kan göra det till en vana att vara ganska svårt, särskilt när den här åldern där alla verkar vara för upptagen för att tillbringa några av sina stunder i tystnad. Det är på grund av denna svårighet att följande tips kan vara till stor hjälp:

Ett. Börja med ett par minuter. Du behöver inte spendera flera timmar för meditation. Om du kan få de resultat du vill, som vanligtvis är ett klart sinne och svar på vissa frågor i ett par minuter, då blir det så. Detta kommer också att se till att du inte blir lätt orolig eller tvingas tillbringa mycket tid i meditation.

2. Välj den bästa tiden. Vet den mest idealiska tiden att göra meditation. Som ett råd, kanske du vill undvika att göra det medan du är fortfarande mitt arbete om du inte kan lära dig att rita rent ditt sinne även när du är upptagen. Vanligtvis kan de bekymmer och massor av listor att göra få bort dig från meditation.

Gott, men skulle föreslå att du gör det mycket tidigt på morgonen. Vid denna tid, är ditt sinne fortfarande i sin avslappnat läge, och du har inte startat något ännu som kan få dig att oroa dig. Du kan också göra detta innan du somnar. Meditation kan även hjälpa dig att minska sömnproblem som sömnlöshet. Detta är också en bra tid sedan avslappnat sinne blir mer öppen för subliminala meddelanden.

Tre. Meditera med en vän. Du kan faktiskt meditera med en vän, så länge han eller hon är en person som också tar övningen på allvar. Du kan inte låta någon störa dig när du mediterar eller att du känner dig obekväm när man gör det.

Om du föredrar att göra det ensam, men du är omgiven med individer, är det bäst att prata meditation över till dem. Säg åt dem att inte störa dig när du mediterar. Det kan också hjälpa om de kan hålla sig lugn.

4. Spela de subliminala meddelanden i bakgrunden. Några meditera i det primära syftet att rensa sina sinnen. Andra använder det för att ändra sitt sinne-set eller tankemönster. Det är i det senare att subliminala meddelanden kan vara till stor hjälp.

Subliminal meddelanden kan komma i olika former-ord, ljud eller bilder. Vanligtvis syftet med subliminala budskap är att ändra ditt tankemönster, vilket är negativt, till något mer upplyftande genom affirmationer.

Tänk på detta som en illustration. Du har problem med att bli ditt beroende på mat. Du kan använda följande subliminala meddelanden:

Jag har förmågan att förändra min vikt.
Jag är säker på att jag kan vinna denna matmissbruk.
Jag säger nej till sjukdomar som orsakas av övervikt.