pyramid meditation – som kanaliseras genom källkanalerna

Eftersom en nära döden upplevelse för några år sedan, har jag varit “begåvad” med möjligheten för automatisk skrift. Den skiljer sig från de flesta människors uppfattning om denna förmåga som jag gör Automatic Writing under sömnen.

De ämnen som behandlas i “Skrifterna” som de kallas är för många att nämna men jag skulle vilja dela med mig av vad jag har lärt mig från detta högre källa om den sanna formen av Pyramid Meditation.

Enligt källan till min kanal, är Pyramid Meditation porten till olika projektioner där du kan uppleva självmedvetenhet, självförverkligande, mönster av kroppen vibrationer, för att förstå konsten att resa mellan dimensionerna, känna kraften av energi inom energi, och transcendental medvetenhet. Det sammanfattar och relaterar till olika metoder för att fly med silver och guld-sladd – singel eller sammanflätade. Det botar också kroppen med kosmisk energi att bli av med alla krämpor.

Listan för Pyramid meditation och dess förmåga genom sömn kanalen går in mycket mer i detalj, men i det här inlägget kommer vi att inleda de grundläggande stegen till Pyramid Meditation och kraven för att fullända denna metod.

Det första steget är att bestämma vad din meditation är för t.ex. fred, skydd, rening, kärlek, healing och så vidare.

Om du har en sten-mindre pyramid du kan fortfarande utöva denna konst genom att bygga din egen, men förstå poängen och deras innebörd är ett bra sätt att påbörja din resa.

Att förstå de punkter: Enligt kanalen toppen av pyramiden kallas Pannerro vilket betyder punkt av energi (ovanför kronchakrat).

Marken delas i tre delar en kallas Kadedashittiss, vilket innebär att kvinnor skaparna av styrka, byggare av sten. Nästa punkt är Limerkerasey, Betydelse jorden. Detta är kvar av den östra vyn. Den sista punkten är Druntevenrour, Betydelse tillbaka gate. Det är rätt av östra vyn.

Minns de fyra punkter som nämns ovan. När Pannerro (Point of Energy) är kopplad med Kadedashiitiss (styrka) du kommer att få framför din pyramid. Detta bör vara vänd mot öst var du än är.

Kom ihåg att du alltid måste ange pyramiden från Druntevenrour, tillbaka gate, och lämna från öster punkter.

Varje meditation kommer med primordiala skriva ord som måste sägas strax före in i pyramiden. Detta ger en vibration upplyftande precis innan du skriver.

När detta är sagt utanför och du steg inom pyramiden bör ingen inre eller yttre kommunikation. Kontrollera att du är i den mest bekväma position i pyramiden. En upprätt sittställning med händerna knäppta och fötter är de mest kraftfulla positionen, vilket kommer att ge dig den största mängden kosmisk energi. Denna energi kommer in från Pannerro, där du kommer att få kosmisk energi genom din krona Shock-rah

Inom pyramiden, koncentrera sig enbart på rytmen i din inre andning med ögonen slutna, inte tätt nära. Total avkoppling måste utövas på denna punkt. Inga visualisering övningar. I detta tillstånd från andningsrytmen kommer snart att vara i en total meditativt tillstånd. Att andas är inte en del av kroppen, andningen är det organ som tar medlaren i den eteriska kroppen. När du är i detta tillstånd din tanke är tom. Du kommer att bli tomt i tanken på tankar.

Skrivandet anges tydligt: ??”Jag säger till människan ser dig själv inte bara som människor, för man gav eder namnet människa. Jag gav er universell energi som kommer att ta den inre jaget utanför en etikett som ges av människan. Använd ratten i din central vision att gå bortom etiketten jorden, här kommer du att få reda på sanningen utanför dimension mannen som ger dig sanna medvetna tankar på jorden. Tiye Teach ”

Om meditera i en grupp session och en medlare har inte de-rörigt medvetna tankar eller tänkande, kan detta orsaka andlig retardation som blockerar den kosmiska energin från att komma in genom kronan Shock-rah och kan vara irriterande för jaget och resten av grupp.

Tänk dig att fylla koppar eller muggar med kokande vatten från en fylld vattenkokare för en härlig brygd av mint te, för vänner och familj, plötsligt vattnet i vattenkokaren sprang ut. Din nästa steg skulle vara att be om ursäkt och fylla vattenkokaren igen, för att leverera din gäst. Tänk om det inte fanns något vatten att fylla på? Jag vill att du tar detta koncept för att meditera, alla dina tankar, din smärta, är dina bekymmer borta allt du har kvar är din andedräkt, har du inget kvar men andetag, fokusera på dina andetag tills andningen är inget mer.

Skrifter säger: “Jag säger till jorden för människan, låt det vara sagt, började man med medvetandet sammanflätade i den eteriska kroppen från början, som har liv in i Wo livmodern, det självmedvetande. Människans inre andedräkt är medvetande genom källan tills externa andetag råder, då jaget blir hjulet för Aayuni Yeux Eyes. Använd mitthjulet vision för vägen till monadiska medvetande. Monadisch ”

Nu vet vi att andningen tar dig in i tanklöshet vid vilken tidpunkt du är i det medvetna meditativt tillstånd, som att vara sovande. Sömn är en omedveten meditativt tillstånd. Genom dessa stater får du kosmisk energi. Inom pyramiden marken punkter gör den kosmiska energin till kartan och stabil energi genom kronchakrat och cirkulerar hela jaget.

Energi och kunskap är medvetenheten om den centrala synen hjulet, är det själen som omfattar alla inom den resan av kunskap genom ratten visionen.

Observera jag har citerat “The Writing” eftersom det kanaliserades därför gärna forskning för att finna innebörden av varje ord som du inte förstår.