läkemedel som hjälper till att typ 1-diabetes

Bukspottkörteln frigör insulin hormon som förekommer naturligt hjälper kroppen att lagra och använda socker (glukos) som den får från mat. Humalog är ett läkemedel som används för behandling av typ 1 (insulinberoende) diabetes hos vuxna. Detta läkemedel verkar genom att minska nivåerna av glukos i blodet. Humalog läkemedel ges vanligtvis med andra långverkande insulin. Det används tillsammans med orala läkemedel mot typ 2-diabetes hos vuxna. Humalog 50 används i kombination med ett medium eller långvarig insulin produkten injiceras under huden för att kontrollera högt blodsocker. Om högt blodtryck inte kontrolleras det orsakar några allvarliga problem såsom nerv problem, blindhet, njurskador, sexuella problem funktion och förlust av lemmar. Humalog mix kontrollerar diabetes och minska risken för hjärtinfarkt och stroke.

tillgänglighet
varumärke: –
köp Humalog mix 50 förfylld penna 15, 30 och 45 ml
köp Humalog mix 50 KwikPen 15, 30 och 45 ml
köp Humalog mix 50 patron (1, 2 och 3 rutor) 15ml

Viktig information innan du använder Humalog
Innan du använder Humalog, det finns några viktiga du bör veta. Om du är allergisk mot insulin eller har någon historia av lågt blodsocker. Människor som har hjärt-, lever-och njursjukdomar bör inte ta Humalog mix. Om du använder något receptbelagt, receptfria och naturläkemedel läkare eller sjukvårdspersonal om det här innan du använder Humalog. Det är ett komplett program som kan inkluderar viktkontroll, kost, motion, tandvård, fotvård och ögonvård så följer dieten, medicinering och motion som föreslagits av läkare.

Har Humalog 50 interagera med andra läkemedel?
Alla läkemedel interagerar med andra läkemedel och orsaka allvarliga biverkningar. Humalog kan interagera med enalapril, lisinopril, klonidin, prednison), danazol, disopyramid, östrogener, fibrater, gemfibrozil), fluoxetin, litium, furazolidon, isokarboxazid, linezolid, moklobemid, fenelzin, prokarbazin, rasagilin, selegilin, tranylcypromin, klorpromazin, atypiska anti psykos anmd etc.

Kan gravida kvinnor ta Humalog medicin?
Tala om för din läkare om du är gravid eller planerar att bli, innan du tar denna medicin. Enligt FDA är graviditet kategori B kvinnor som tar Humalog förväntas inte vara skadligt för ett ofött barn. Använd inte detta läkemedel utan läkares ordination.

Hur du använder Humalog?
Du bör använda Humalog som exakt ordinerats av läkare. Det ges som en injektion under huden, med hjälp av en nål och spruta. Din läkare eller sjukvårdspersonal kommer att hänvisa dig var och hur man injicerar denna injektion. Det är ett snabbverkande insulin, starta dess funktion mycket snabbt. Om du tar detta läkemedel med din måltid. Dess mycket viktigt för dig att ta hand som du usr denna medicin innan eller efter 15 minuter av din måltid.

Var kan Humalog medicin?
Detta läkemedel ska förvaras i kylskåp, svalare på alla gånger men inte kallare än 36 grader F. Lämna inte något insulin i en bil. Förvara detta läkemedel utom räckhåll för barn och husdjur. Kassera produkten på rätt sätt om den inte används.