försäkringsbolag ser på mesoteliom

Mesoteliom är en elakartad cancer som finns i mesothelium (eller skyddande hölje) i lungor, hjärta och mage. Den orsakas av exponering för asbest och är i fokus för tusentals stämningar över hela Amerika.

Många människor som får diagnosen mesoteliom är de som arbetade i fabriker, bilfabriker, konstruktion, och med jobb som tillverkas eller produceras produkter som var tillverkade av asbestfibrer.

Tusentals människor vinna miljarder dollar i mesoteliom stämningar, men försäkringsbolagen rynka pannan på dessa stämningar på grund av bristen på bevis för att exponering för asbest är orsaken till mesoteliom. Försäkringsbolagen känner smärtan av dessa rättegångar eftersom de förlorar miljarder dollar.

Även om det är bevisat att mesoteliom orsakas av exponering för asbest, är det inte känt för att var och när asbestexponering verkligen inträffat sedan det förmodligen inträffat under loppet av trettio till fyrtio år.

Mesoteliom är inte en sjukdom som sker över en natt. Det sker som en följd av långvarig exponering för asbest. Många människor som får diagnosen mesoteliom arbetade för bolagets årtionden tidigare där asbestexponering var mycket hög. Det är uppenbart att att mesoteliom troligen orsakades av denna exponering, men försäkringsbolagen säger att det inte är riktiga bevis för denna exponering. Därför försäkringsbolagen rynka pannan verkligen på mesoteliom fall.

Om du har fått diagnosen mesoteliom och du har svårt att få ditt försäkringsbolag att betala för dina kostnader för läkarvård, så ska du kontakta en mesoteliom advokat. Du har rätt att ha dina sjukvårdskostnader betalas oavsett vilka bevis ditt försäkringsbolag säger att den har eller saknas.

Det finns mesoteliom jurister som är utbildade och som har en stor erfarenhet av att hantera försäkringsbolag och mesoteliom och de kan svara på eventuella frågor eller funderingar som du har om din mesoteliom och hur ditt försäkringsbolag är eller inte hanterar dina sjukvårdskostnader som är relaterat till ditt tillstånd.

Så, om du känner att du inte får rättvisa fördelar eller behandling från ditt försäkringsbolag när det gäller din mesoteliom, kan du ha möjlighet att lämna in en stämning och du kan ha rätt till många förmåner som ett resultat av din mesoteliom rättegång. Det finns ingen anledning att lida mer än du redan har. En mesoteliom advokat kommer att kunna hjälpa dig.